fbpx

Zăpadă pentru arhitecţi

În perioada 22-24 februarie a avut loc la Predeal un eveniment dedicat arhitecţilor şi designerilor din România, organizat de Top Wood (www.top-wood.ro), TRENDS & IDEAS (www.trendsideas.ro) şi Style Home (www.style-home.ro). Această primă întâlnire dintr-o lungă serie pregătită de organizatori cu scopul de a înlesni comunicarea dintre profesionişti şi furnizori a adunat peste 50 de arhitecţi cărora li s-au prezentat ultimele noutăţi în materie de obiecte sanitare, mobilier şi pardoseli calde.

Zăpadă pentru arhitecţi

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul partenerilor invitaţi, precum Bossini, Gedy, Huppe, Ideal Standard, Pozzebon şi Karelia, care au prezentat noile tendinţe ale anului 2013 privind soluţiile de amenajare şi echipare a spaţiilor de interior şi nu numai. O noutate în domeniul echipării băilor o reprezintă seria „Aqua volo” a celor de la Bossini, precum şi sistemul „soft close” folosit la cabinele de duş produse de Huppe.

Zăpadă pentru arhitecţi

Ideal Standard ne-a prezentat noile forme ale seriei „Simply U”, iar cei de la Pozzebon au impresionat cu soluţiile lor personalizate pentru mobilierul de baie. În completarea acestora, cei de la Geddy au venit cu o nouă colecţie de accesorii de baie.

Prezentarea Karelia şi-a propus să ofere răspuns întrebărilor designerilor şi arhitecţilor privind pardoselile calde din parchet triplustrat şi soluţiile de îmbinare a acestora cu sistemele de încălzire în pardoseală.

Zăpadă pentru arhitecţi

Organizatorii acestei serii de evenimente, Top Wood, Trends & Ideas şi Style Home, au creat un parteneriat prin care oferă soluţii complete de amenajare pentru orice tip de spaţiu.

TOP WOOD este un brand lansat la începutul anului 2011, creat din dorinţa de a oferi beneficiarilor, arhitecţilor şi designerilor soluţii complete de finisare a oricărui spaţiu. Odată cu lansarea brandului, a fost deschis un nou showroom, acesta fiind gândit ca un boutique-concept în care orice beneficiar poate fi autorul proiectului său şi orice arhitect sau designer poate găsi un spaţiu de lucru şi creaţie. Astfel, în ultimii ani showroomul a devenit punctul de plecare în elaborarea şi realizarea multor proiecte, atât spaţii rezidenţiale, cât şi spaţii publice. Venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor, departamente specializate oferă servicii profesionale pentru o gamă largă de produse din lemn masiv şi stratificat, cum ar fi: faţade ventilate, tâmplărie, mobilier şi pardoseli calde, dar şi produse conexe pentru finisarea şi ambientarea interiorului, precum: perdele, draperii, sisteme de galerii, tapet, profile decorative.

STYLE HOME se ghidează după principiul: casa este un mod de structurare a spaţiului în mintea noastră. Tocmai de aceea, echipa Style Home şi-a transpus ideile într-un spaţiu de 260 mp organizat în două apartamente complete, realizând un spaţiu-concept în care te simţi ca acasă datorită amenajării ergonomice şi mai ales prin atmosfera familială creată. Este locul în care au adus împreună furnizori de renume pentru fiecare element al locuinţei tale, începând de la mobilier, corpuri de iluminat, covoare, până la accesorii de interior.

TRENDS & IDEAS – un bathroom concept store inaugurat în august 2010, apărut din dorinţa de a vă oferi un spaţiu unic şi surprinzător în care profesioniştii în domeniu îşi pot regăsi propriul spaţiu de creaţie şi inspiraţie. Redefineşte complet ideea de amenajare a băii, cucereşte prin eleganţă şi oferă produse de calitate. Este un loc de întâlnire al arhitecţilor, designerilor şi al celor interesaţi de ultimele noutăţi în domeniu. TRENDS & IDEAS inovează designul şi funcţionalitatea.

TOP WOOD SALES – office@top-wood.ro; 0752307127

HIGH STYLE HOME – office@style-home.ro; 0749551654

TRENDS & IDEAS – office@trendsideas.ro; 0723329204 / 0723230460

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0