fbpx

Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei

Rețeta unei veri perfecte? Sună așa: într-un spațiu urban chic și prietenos se toarnă o ceașcă de bună-dispoziție și una de relaxare, se adaugă câteva grupuri de oameni inteligenți cu chef de socializare și se garnisește cu un strat consistent de conversație savuroasă.

Și gata! Se servește la Fundația Calea Victoriei, în formă de școală de vară. Subiectul îl alegi tu, după gust: actorie, dezvoltare personală, astronomie, istoria religiilor, fotografie, fashion, design interior, istoria Bucureștiului sau comunicare.

Sâmbătă, pe 8 iunie, la Ziua Porților Deschise, ai ocazia să testezi acest cocktail și să descoperi ce ți-ar plăcea să-i mai adaugi. Participi gratuit la unul dintre cele 10 ateliere cu intrare liberă pe care ți le-am pregătit și te lămurești dacă un curs pe un subiect similar este ceea ce-ți dorești pentru serile tale de vară.

Mai mult, ai ocazia să cunoști o parte din lectorii fundației și să discuți cu ei despre lucrurile care te pasionează. La final, primești și un voucher în valoare de 50 de lei, pe care îl poți folosi ca avans pentru orice curs din Programul Școlilor de Vară.

Ziua Porților Deschise are loc la sediul fundației, pe str. C. A. Rosetti nr. 47, etajul 1, aproape de Piața Romană și Universitate. Ca să te înscrii la unul sau două dintre atelierele gratuite, scrie-ne un mesaj pe contact@victoriei.ro și spune-ne ce ai ales din meniu.

PROGRAMUL COMPLET pentru Ziua Porților Deschise:

11.00 – 12.00

  • Jocuri de improvizație, cu Karina Nagy
  • Cum îți antrenezi încrederea în sine, cu Alice Cornea
  • Fascinantul cer înstelat – incursiune în Astronomie, cu Adrian Șonka
  • Spune-ți povestea! Atelier de storytelling, cu Iulia Ivanov
  • Intimitatea în epoca Facebook – Atelier de antropologie, cu Alexandra Ion

13.00 – 14.00

Evenimentul este și o ocazie excelentă să descoperi povestea Fundației Calea Victoriei – o instituție culturală independentă care, de 11 ani, promovează educația umanistă ca alternativă smart de petrecere a timpului liber.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0