fbpx

New Generation Festival 2014 ( Ediția a II-a) Futurologie: viitorul profesiei

New Generation Festival: Futurology, care va avea loc la Florența pe 28, 29 şi 30 noiembrie 2014, organizată de Asociaţia Culturală New Generations în colaborare cu Ordinul Arhitecţilor din Firenze şi Uniunea Arhitecţilor din Firenze, va prezenta rezultatele unui nou an de cercetări ale Biroului Itinerant, dedicate impactului crizei asupra activităţii tinerilor arhitecţi din Europa.

Proiectul, construit în jurul formatului de interviuri video, a iniţiat o reţea bazată pe colaborare şi schimb cultural între peste 50 de birouri de arhitectură din Belgia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Spania, Turcia, Marea Britanie şi se va extinde în următorii ani pentru a include noi ţări.

Pe durata celor 3 zile de festival, peste 60 de invitaţi vor discuta şi prezenta cercetări bazate pe tema ediţiei de anul acesta, Futurologie, concentrându-se pe viitorul profesiei de arhitect. Programul este structurat în funcţie de trei secţiuni principale: workshop-uri, prezentări, dezbateri şi mese rotunde, precum şi formate de prezentare experimentare: prelegeri în cotutelă, ménage a trois şi nopţi Pecha Kucha.

Pentru programul complet al festivalului, vă invităm să accesaţi www.newgenerationsweb.com

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0