fbpx

Bijuteriile din portelan pictat manual Wagner, acum si la Idelier Concept Store

Joi 18 iunie 2009, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti a lansat la Idelier Concept Store cea mai noua si, totodata, cea mai speciala colectie de portelanuri pictate manual: Bijuteriile.

Cei peste 150 de vizitatori ai expozitiei de aseara de la Idelier Concept Store au regasit povestile preferate ale artistei Ana Wagner – printesele dantelate, pisicile calatoare, casele zburatoare – pictate migalos pe mici obiecte de podoaba (inele, pantantive, bratari), pictate cu rabdare de artistii Atelierului.

“Ma bucura ca sunt din ce in ce mai multi cei care inteleg forma noastra de exprimare prin arta si nu doar atat, ci si faptul ca o bijuterie unicat care poarta cu ea povestea artistului creator, are o valoare infinita…”, spune Ana Wagner.

Bijuteriile din portelan ale Anei Wagner sunt, fiecare dintre ele, obiecte unicat, pentru ca, asa cum spune artista, “atelierul de creatie Wagner Arte Frumoase si Povesti mizeaza chiar pe cultivarea minutiozitatii, a rabdarii investite de catre artist in obiectul lucrat manual de la cap la coada, pe energia creatoare care poate fi transmisa catre receptor chiar si prin intermediul unei bijuterii mici si delicate”.

Dupa lansarea oficiala a colectiei de bijuterii B by Wagner, acestea se vor putea gasi la Magazinul Wagner din Bdul Carol 39 si la Idelier Concept Store. Expozitia micilor obiecte din portelan va dura pana la sfarsitul lunii Iunie 2009 la Idelier.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0