fbpx

Hansgrohe la ISH 2013

Între 12-14 martie s-a desfăşurat la Frankfurt ediţia cu numărul 27 a târgului ISH, unul dintre cele mai importante evenimente internaţionale destinate produselor pentru baie, sistemelor de încălzire şi ventilaţie ecologice, precum şi energiilor regenerabile.

Hansgrohe a fost prezent la ISH 2013 cu o mare varietate de categorii de produse, toate reunite sub umbrela calităţii şi a designului de excepţie.

Hansgrohe la ISH 2013

Producătorul german a adus în atenţia publicului soluţii inovatoare şi pline de inspiraţie pentru spaţiul băii care, prin intermediul unor tehnologii de ultimă oră reuşesc să transforme contactul cu apa într-o experienţă specială. Mai mult, obiectele prezentate, definite prin inovaţie în materie de design şi flexibilitate, îşi propun să asigure băii un caracter din ce în ce mai personal, adaptat cerinţelor fiecărui client.

Hansgrohe la ISH 2013

În ceea ce priveşte brandul Axor, inedita colecţie Starck Organic, semnată de celebrul designer Philippe Starck şi lansată în toamna anului trecut, a reprezentat centrul de greutate al prezentării de anul acesta. Expuse în cadrul a două amenajări diferite, menite să demonstreze versatilitate şi să ofere inspiraţie, produsele colecţiei au reuşit să atragă privirile a mii de vizitatori.

Hansgrohe la ISH 2013

Cele două spaţii au fost completate cu succes de alte 4 amenajări, care oferă câteva sugestii cu privire la modul în care produse din colecţii diferite ale brandului Axor pot fi combinate în funcţie de preferinţele utilizatorului.

Hansgrohe la ISH 2013

Mai multe despre Târgul ISH citiţi în numărul #136 Igloo disponibil aici

16