fbpx

Blues de lansare: Catalogul Anualei de Arhitectură Bucureşti 2011

Joi, 8 decembrie 2011, showroomul Piastrelle din Otopeni, Calea Bucureşti nr. 91, a fost distinsa gazdă a lansării Catalogului Anualei de Arhitectură Bucureşti 2011, editat, pentru al nouălea an consecutiv, de igloo media. Alături de echipa igloo media, la eveniment au fost prezenţi o mare parte dintre arhitecţii care au participat la competiţia din cadrul Anualei de anul acesta, lucrările lor regăsindu-se în paginile Catalogului.

Blues de lansare: Catalogul Anualei de Arhitectură Bucureşti 2011

Invitatul special al serii a fost Ioan Gyuri Pascu, care nu numai că a cântat alături de trupa sa, The Blue Workers, ci a şi jucat rolul de amfitrion, pe care l-a îndeplinit în stilul său inconfundabil. Astfel, prezentaţi de Ioan Gyuri Pascu şi aplaudaţi de cei prezenţi, au luat cuvântul, mai întâi, Mircea Ochinciuc, Preşedintele Filialei Bucureşti a OAR, care a lăudat profesionalismul dovedit încă o dată de igloo media în editarea Catalogului şi Emil Ivănescu, Comisar General al Anualei de Arhitectură, care şi-a exprimat încrederea în efectul pozitiv pe care astfel de competiţii îl au asupra scenei arhitecturii locale. Discursul de încheiere le-a revenit înseşi gazdelor de la Piastrelle, fiind susţinut de Ramona Stanciulescu, General Manager Piastrelle România, care a continuat în aceeaşi notă optimistă, descriind povestea evoluţiei în România a acestui brand recunoscut naţional, şi câteva cuvinte despre partenerii evenimentului Ceramica D’Imola din Italia şi Mapei România.

Blues de lansare: Catalogul Anualei de Arhitectură Bucureşti 2011

Odată încheiate formalităţile, scena le-a aparţinut în totalitate lui Ioan Gyuri Pascu şi celor de la The Blue Workers care, cu mult farmec şi un simţ al umorului debordant, au invitat publicul la dans, dar şi la o călătorie muzicală prin mai multe genuri, de la inconfundabilul blues, care a constituit marca serii, la folk-rock, latino, muzică irlandeză şi, nu în ultimul rând, pentru a fi în ton cu gazdele, cităm Ioan Gyuri Pascu: « Piastrelle, ma dai! »– la binecunoscute piese italiene ca O Sole Mio sau Caruso.

Blues de lansare: Catalogul Anualei de Arhitectură Bucureşti 2011

Lansarea a marcat atât continuarea unei bune tradiţii editoriale, cât şi o ocazie de a petrece o seară cât se poate de plăcută, evenimentul încheind astfel, cu mult stil seria întâlnirilor marca igloo media de anul acesta. La final, toţi invitaţii au primit o copie a Catalogului Anualei de Arhitectură Bucureşti 2011, alături de un cadou special din partea Piastrelle si Mapei.

Blues de lansare: Catalogul Anualei de Arhitectură Bucureşti 2011

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0