fbpx

Atelier de scriere SF cu Michael Haulică şi Marian Truţă

Eşti pasionat de SF şi vrei să-ţi dezvolţi abilităţile de scriere? Dar să înveţi de la două forţe ale SF-ului românesc? Michael Haulică şi Marian Truţă te vor antrena în scrierea de science-fiction şi nu doar atât: vei afla şi care sunt bunele maniere ale debutantului faţă de edituri şi reviste şi ce-i scoate din minţi pe editori.

Atelierul de scriere SF este organizat de Revista de Povestiri şi bookblog.ro în perioada 12 mai – 22 iunie, la Bucureşti. Cursul cuprinde 12 întâlniri, câte două pe săptămână (lunea şi joia de la 19:00), în ceainăria La un ceai. Editurile Nemira şi Millenium Books vor oferi cărţi cadou participanţilor iar, la finalul atelierului, cele mai bune povestiri vor fi publicate în revistele CPSF şi Argos

Înscrierea se face până pe 9 mai şi presupune trimiterea pe mail la adresa simina[at]revistadepovestiri[punct]ro a unei recenzii la o carte SF (cu diacritice şi cu acordul pentru publicarea ei pe bookblog.ro). Numărul de locuri e limitat la 15. Confirmarea participării se face în ordinea plăţii avansului de 300 de lei, jumătate din costul cursului.

Mai multe detalii despre atelier la adresa revistadepovestiri/atelierSF.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0