fbpx

Love is all you need; love and AUTOR

Ediția a 13-a a târgului de bijuterie contemporană Autor vine cu o propunere serioasă – firesc, nu-i așa, după o relație de 7 ani – relația ta cu Autor, târgul internaţional de bijuterie contemporană, care, alături de tine și de ceilalți aficionados de bijuterie contemporană, a devenit cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei și se pregătește, pe 9 și 10 mai, (din nou) la Sala Dalles, de o ediție perfectă.

Pe parcursul celor 7 ani Autor a devenit o platformă deschisă şi activă, un spațiu real și virtual unde creaţia de bijuterie contemporană nu e limitată nici de geografie dar nici de idei preconcepute.

De fiecare dată spunem că e cea mai bună ediție și nu exagerăm: Autor crește și devine mereu o experiență mai completă și, în același timp, mai proaspătă. În weekend -ul 9 -10 mai vin la Autor 80 de designeri și creatori de bijuterie contemporană din toată lumea   (cu 20 mai mult față de ultima ediție). Au spus “Da!”designeri de bijuterie contemporană din Italia, Austria, Bulgaria, Slovenia, Elvetia, Grecia, Spania, Hong Kong, Honduras, SUA; sunt interesanți, talentați, vin din lumi și povești incredibile – e un moment unic în care, pentru două zile, distanțele sunt înlocuite de fascinație!

O să vibrezi la o bijuterie anume – ca atunci când te îndrăgostești. Și ca să iei cu tine și mood-ul, nu doar bijuteria, la eveniment te așteaptă și al doilea număr al revistei marca AUTOR: The Loving Issue, un proiect experimental creat din dragoste pentru bijuterie şi print, distribuit internațional și singura revistă de bijuterie contemporană din Europa de Est.      

Premiile AUTOR 13 Dorite și curtate ca în basmele cu fete de împărați, premiile AUTOR au impus designerii români în bijuteria internațională: Autor Awesome Award, cursul oferit de Achimia Jewelry School din Florența, premiul Elle (un material extins în revistă despre designerul preferat), cursul intensiv oferit de școala de bijuterie Assamblage ca premiu pentru cel mai promițător artist, și Premiul Publicului, care face ca designerul ales să participe automat la următoarea ediție Autor. Bonus: la AUTOR 13, premiul Joya Barcelona va fi acordat chiar de către fondatorul celui mai important eveniment de bijuterie de artă din Spania, Joya Barcelona: Paulo Ribeiro, în Bucureşti pentru Autor 13, va alege designerul participant la ediția Joya din 9-11 octombrie 2015.

And they lived happily ever after…

AUTOR știe că vrei să te îndrăgostești. Începe cu bijuteria contemporană – e plină de vise, dorință și pasiune – fii tu însuți și restul va veni de la sine! Pe 9 si 10 mai, la Sala Dalles.

Programul târgului: sâmbătâ 9 mai: 11.00 – 20.00 / duminică 10 mai: 11.00 – 20.00

Bilet de intrare: 10 lei

www.dautor.ro  www.magazine.dautor.ro  www.facebook.com/AUTOR.jewelry 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0