fbpx

WAF 10 MANIFESTO

Festivalul Mondial de Arhitectură (WAF_World Architecture Festival) marchează în anul 2017 a zecea aniversare cu un manifest care identifică provocări cheie cărora arhitecții vor trebui să le răspundă în următorii zece ani. Acestea sunt: Climă, energie și carbon; Apă; Îmbătrânirea și sănătatea; Re-utilizare; Tehnologia Smart City; Tehnologia Construcțiilor; Identitatea culturală; Etică și valori; Putere și justiție; și Lumi virtuale.

Intenția este generarea fondurilor de cercetare, care vor contribui la lucrări în cadrul universităților și al practicilor arhitecturale capabile să investigheze aspecte proprii acestor subiecte; Rezultatele vor fi expuse la evenimentul anual World Architecture Festival – care are loc în acest an la Berlin, între 15 și de 17 noiembrie.

Referindu-se la WAF 10 MANIFESTO, directorul programului, domnul Paul Finch a comentat:

„Într-o perioadă de schimbări profunde în întreaga lume, arhitecții vor juca un rol important în crearea de clădiri, orașe, locuri publice și peisaje care răspund la provocările pe care le-am identificat. Există, cantități imense de cercetare întreprinse în întreaga profesie și sperăm că putem atrage atenția asupra acestora. Ne-am propus să le susținem prin intermediul unor inițiative de publicare, prezentare și de finanțare. Acestea sunt inițiative la scară largă ce privesc arhitecții atât individual, cât și colectiv.

Dorim ca WAF să joace un rol relevant în promovarea inițiativelor care sunt orientate spre ideea de a face viața mai bună.”

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0