fbpx

Băile tip industriale – finisaje țesute cu cărămidă aparentă și placaj klinker

Stilul industrial revine în tendințe. Finisajele cu aspect brut și accente industriale, realizate prin amenajarea cu materiale ceramice cu aspect antichizat reprezintă un trend preferat tot mai des de designerii de interioare. Aceștia mută limitele imaginației, schimbând mitul conform căruia baia trebuie să aibă un aspect minimalist, cu pereți și mobilier monocrom.

Aparent un stil architectural incomplet, inspirat din aspectul brut al halelor, designul industrial surprinde tocmai prin lipsa artificiilor stilistice și decoruri atipice, realizate prin materiale cu aspect brut, aparent nefinisate și detalii cât mai puțin șlefuite.

bai-tip-industriale-cu-caramida-aparenta-brikston-klinker

Cărămida aparentă și placajul Brikston klinker sunt produsele care se înscriu cel mai bine în acest registru stilistic, cu o notă ușor nonconformistă. Puteți crea un perete accent sau întreaga baie cu produse ceramice klinker, în funcție de preferințe.

Considerat chintesența amenajărilor urbane, stilul industrial este pus în valoare de texturi dure. Placajul ceramic și cărămida, plină sau antichizată, concură la realizarea acestui stil, oferind băii un aspect industrial, dar și un aer cald încăperii, dacă optați pentru nuanțe arămii.

bai-tip-industriale-cu-caramida-plina-brikston-cp

Pentru realizarea acestei băi în stil industrial s-a utilizat atât placaj ceramic modern, cu aspect neted, pentru placarea peretelui corespondent amenajării cu lavoare și oglinzi, cât și cărămidă plină Brikston, pentru realizarea zidăriei peretelui opus. Arhitecții au optat pentru combinarea de diferite texturi și materiale, pentru a scoate în evidență caracterul contrastant al băilor tip industriale.

Alăturarea produselor ceramice cu obiecte de decor contemporan conferă băii un aspect chic, tot mai popular printre beneficiarii care doresc să ofere o notă aparte spațiului sanitar. Acest design poate fi abordat atât pentru amenajarea locuințelor, cât și a spațiilor comerciale.

bai-tip-industriale-caramida-brikston

Baie tip industrială, Iași, realizată cu placaj ceramic Brikston klinker modern Natural și cărămidă Brikston CP:

Proiect de design interior
Arhitecți: arh. Roxana Ștruț-Ștefanovici și arh. Ciprian Ștruț-Ștefanovici

Punere în operă: Compania de Construcţii ,,Filote Vicenzo”

Lasă-te inspirat de farmecul produselor klinker în crearea de amenajări interioare inedite!

Reprezentanţi Brikston Klinker:
T: +40 232 200 200
W: www.brikston.ro

Aurel Barbu: +40 753 080 549 (Muntenia)
Virgil Sas: +40 753 080 548 (Ardeal)
Gemil Agiemin: +40 753 080 539 (Dobrogea)
Bogdan Filip: +40 753 080 526 (Moldova)

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0