fbpx

CONCURS: Câștigă un loc la cursul „Arhitecții Bucureștiului”, organizat de Fundația Calea Victoriei

UPDATE: Câștigătoarea este Carmen Talcal. Felicitări și mulțumiri participanților!
__________

Ai vrea să afli istoria devenirii arhitecturale a Bucureștiului și care sunt cele mai interesante și mai reprezentative clădiri ale orașului?

Împreună cu prietenii de la Fundația Calea Victoriei îți oferim șansa de a câștiga un loc la cursul Arhitecții Bucureștiului și clădirile de patrimoniu ale orașului susținut de istoricul Anita Sterea, ce va începe în 15 ianuarie și se va derula pe parcursul a 3 întâlniri săptămânale. Vei afla cum s-a transformat Bucureștiul într-un adevărat oraș european spre sfârșit de secol XIX, despre stilul neoromânesc sau despre arhitectura modernistă și Art Deco a interbelicului. Cu siguranță după acest curs vei fi mai atent la viața (formelor) orașului și la cum această întreagă istorie transpare încă și azi în Bucureștiul nostru cel (ne)iubit.

§

Cum poți participa la concurs?

Să ne spui, într-un comentariu aici sau pe facebook, care este clădirea ta preferată din București. Așteptăm răspunsurile tale până vineri, 12 ianuarie, ora 23:59, iar sâmbătă vom desemna câștigătorul (prin random.org).

Succes!
___________

Informațiile complete despre curs, aici.

Iar dacă ești pasionat de arhitectură, design și oraș – sau pur și simplu vrei să faci un cadou inspirat –, nu ezita să arunci o privire
și în colecția de albume igloo.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0