fbpx

Banchiza Urbană: 19 – 25 februarie în București

Într-o săptămână care debutează sub semnul artei, avem chef de inspirație și delicatese culturale. Iar Bucureștiul face, ca de obicei, ce știe mai bine: ne atrage în locuri noi și la evenimente diverse.

Luni: AWS-Brâncuşi he[ART]beat

De ziua lui Brâncuși, puțină artă! La Qreator by IQOS, se vernisează astăzi cea de-a treia expoziție de sculptură  #BRÂNCUŞI he[ART]beat, care va fi deschisă până în 26 februarie.

Marți: Cercul | Gabriel Achim

Discuțiile care se țes în jurul „Cercului” la Cărturești Verona îl vor avea ca invitat al săptămânii pe regizorul Gabriel Achim. În dialog cu Ileana Bîrsan, începând cu 0ra 19.00.

Miercuri: British Documentary

Seria British Documentary a ajuns la ediția cu numărul 8 și ne propune, în fiecare miercuri, la MȚR câte o proiecție de documentar cu intrare liberă. În această săptămână, documentarul este „Atacând diavolul”/ ”Attacking the Devil”.

Joi: Cazul 101

Săptămâna aduce și o premieră: deschiderea unui nou spațiu expozițional, în Cotroceni, un artist-run space botezat Cazul 101. Artiștii primului „act” sunt Jesse James, Emil Cristian Ghiță, Veta Jones, Robert Băjenaru, iar expoziția poate fi văzută până în 25 martie.

Vineri: MAT: Despre frumusețea însingurării

Eugen Ciurtin este invitatul celei de-a doua ediții ”Mobius Art Talks – Bridges”, care va începe la galeria Mobius de la 18.30.

Sâmbătă: Târgul Mărțișorului

În weekend (plus luni) ne așteaptă mărțișoare la Muzeul Țăranului Român, unde peste 200 de artiști și meșteri vor expune povestea mărțișorului. Varianta 2018.

Duminică: Warm-up One World Romania #11

Așteptând One World 2018, ne încălzim duminică, dar și marți, pe 27 februarie, cu două documentare românești care abordează una dintre temele ediției: „Trecutul prezent”. Duminică, „Ouăle lui Tarzan”, în regia lui Alexandru Solomon, iar marți, „Țara moartă”, regia Radu Jude. La ARCUB.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0