fbpx

Noutățile prezentate de Saint-Gobain Building Glass la târgul Glasstec 2018

A 25-a ediție a Glasstec, principalul punct de întâlnire al industriei sticlei a avut loc la Dusseldorf (Germania), unde specialiștii din lumea sticlei prezintă la fiecare doi ani evoluțiile tehnice, noile produse si servicii disponibile în industrie.

glasstec_sgg_1

Pe parcursul a celor 4 zile de expunere, Saint-Gobain Building Glass și-a prezentat ultimele noutăți – cu atentie deosebita spre inovare, sustenabilitate și confort.

Printre atracțiile centrale ale târgului s-a aflat sticla SageGlass Harmony, care consolidează confortul vizual și termic pentru ocupanți, precum și sticla OVERLENGTH, cu o lungime de până la 18 metri. În acest sens, în curtea ansamblului expozițional, vizitatorii puteau accesa și inloader-ul folosit de Saint-Gobain pentru sticla Overlength, care are o lungime de 18m.

glasstec_sgg

În acest an, zona de expunere Saint-Gobain Building Glass a avut o comunicare structurată în 6 zone distincte, cu 6 mesaje diferite:

Zona FERESTRE – simte-te ca acasă

Vizitatorii au putut descoperi soluțiile  dedicate sticlei pentru ferestre cu cea mai înaltă performanță în ceea ce privește eficiența energetică, lumina naturală, acustică, securitate și control solar, experimentând diferența cu ECLAZ, noua referință în aceasta categorie.

Zona FAȚADE – arta arhitecturii

Această zonă a fost dedicată soluțiilor inovatoare de sticla pentru fațade și pereți de cortină, unde vizitatorii  au  putut să afle mai multe despre noul produs COOL-LITE XTREME SILVER II, sticla pentru fațade cu performanțe ridicate si  înaltă reflexivitate.

Zona DECORAȚIUNI ȘI DESIGN – creativitate fără limite

Zona unde oamenii si-au putut imagina cele mari inedite bucătării, băi sau cele mai luminoase spatii de lucru. MIRALITE NATURA, noua generație de oglinzi a fost evidențiată în această zonă, precum si sticla special creata pentru cabinele de dus, TIMELESS.

Zona SIGURANȚĂ și SECURITATE – mereu de partea sigură

Aici noutatea a fost sticla rezistenta la foc si explozii,  CONTRAFLAM ER1 BLAST, dar și STRUCTURA VETROGARD RC2 / 4 și STADIP BUILDER.

Zona SAGEGLASS – îndrăzneala de a fi dinamic

SageGlass, sticla dinamică inteligentă a prezentat cea mai recentă inovație: Harmony, soluția completa care oferă o vedere precisă și controlul luminii, avand un aspect natural, datorita tranziției uniforme, neîntrerupte, în nuanțe.

Zona OVERLENGTH – sticla la maximum

Mai multe detalii puteti gasi la: https://de.saint-gobain-building-glass.com/en-gb/glasstec#zone-orange

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0