fbpx

Banchiza Urbană: 6 – 12 mai în București

Un București mai verde și mai luminos ne-a primit după vacanța de Paște/1 mai. În speranța că îl vom polua tot mai puțin și ne vom bucura tot mai mult de locuri și evenimente, iată agenda săptămânii.

Luni: World Press Photo 2019

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel mondial și câștigătorii săi se pot vedea la MNAR până în 26 mai. Vernisajul, astăzi, de la 19.00.

Marți: Frumusețea vine din interior!

Proaspeții absolvenți ai cursului de design interior din cadrul DALLESGO ne tentează cu o expoziție de design de obiect la Maison 13 (de la 19.00).

Miercuri: Dillon | Piano Solo

Pentru o porție de muzică contemporană, miercuri se poate lua calea Controlului, unde va concerta artista Dominique Dillon de Byington (Dillon), începând cu 21.00

Joi: Chei de Lectură_09 – Atelier Meșteshukar

Stardust Architects povestesc la Modul Cărturești cum putem scoate meșteșugul în strada Quinet.

Vineri: Yuval Noah Harari at BRAND MINDS 2019

Unul dintre cei mai apreciați autori ai momentului, istoricul Yuval Noah Harari, va fi prezent la București în cadrul Summit-ului Business „Brand Minds”. O întâlnire de neratat.

Sâmbătă: ReVino Bucharest Wine Fair, 11-13 mai 2019

Se va lăsa cu vin și voie bună la cea de-a patra ediție a salonului de vinuri și turism viticol „ReVino Bucharest Wine Fair” la Novotel. Pentru un „taste” al cramelor și vinurilor de pe la noi, există albumul igloobest Crame din România.

Duminică: Muzică și iubire: Clara și Robert Schumann

În Salonul Muzical al Librăriei „George Enescu” ne vom întoarce în timp, la o discuție despre lucrările pentru pian ale lui Robert Schumann.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0