fbpx

Un Albastru Infinit, by Cristiana Zgripcea

Culoarea joacă un rol important în amenajările semnate de arh. Cristiana Zgripcea, constituind elementul unificator al spaţiilor. În acelaşi timp, ea atrage atenţia şi armonizează esenţele naturale ale finisajelor. În cazul acestui proiect, tema o reprezintă nuanţele puternice, masculine, de albastru.

C86A0248-HDR copy

Apartamentul are un aer atemporal ce rezultă din combinarea elementelor minimaliste cu cele vintage şi de inspiraţie industrială. Astfel, în open space-ul ce integrează zona de living, bucătăria şi dining-ul, nuanţele sobre de gri sunt alăturate texturii calde a lemnului, generând o tensiune plăcută.

C86A0416-HDR copy

Albastrul, culoarea care dă numele amenajării, este prezent în tapiţeria de catifea a scaunelor mesei de dining, iar corpurile de iluminat tip spotlight conferă spaţiului un aer cinematografic şi explicit contemporan.

C86A0430-HDR copy

Televizorul The Frame de la Samsung, suplu şi ergonomic, completează perfect energia masculină a open space-ului, rama sa minimalistă fiind în acord cu notele de industrial şi aducând, în acelaşi timp, un aer de sofisticare sobră. Mai mult, el poate deveni o veritabilă galerie de artă, proprietarii având la dispoziţie imagini cu peste 1.200 de opere, din Antichitate şi până în prezent, din care pot alege pentru a-şi crea propria experienţă. Indiferent de ocazie, vor găsi o lucrare de artă care să se potrivească cu starea de spirit.

Pentru acest apartament, recomandăm pictura modernă, în special cea abstractă sau cubistă.

În dormitorul matrimonial, confortul primează, iar nuanţele de albastru sunt mai subtile. Elementele industriale sunt prezente discret, sub forma măştii caloriferului şi a corpurilor de iluminat, asigurând continuitatea între acest spaţiu şi restul apartamentului.

baterii si lavoar Ideal Standard

În baie, griul dominant este „îndulcit” de nuanţele calde ale lemnului  ce intră în componenţa corpului de depozitare şi de tonurile pământii ale mozaicului îngust, vertical, din spatele vasului de toaletă.

C86A0486-HDR copy

Apartamentul este, în ansamblul său, un spaţiu coerent, armonios, unde elemente aparent simple sunt plasate într-un dialog ce reuşeşte să surprindă.

PROIECT: arh. Cristiana Zgripcea; FINALIZAT: 2020

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0