fbpx

ADN El Moro. Tradiție reinventată

El Moro a fost una dintre cele mai populare imagini ale vieții de zi cu zi în Mexico City încă din anul 1935. Brandul reunește segmente de public diferite tocmai datorită autenticității sale. Irepetabilitatea gustului churros și o aromă bogată sunt caracteristicile care oferă cea mai bună ciocolată caldă și dulciurile tradiționale în capitala Mexicului.

el-moro-09

Înțelegerea valorilor familiale și a istoriei brandului, pentru a le fuziona creativ într-o nouă viziune strategică, a fost principiul director al proiectului de reamenajare precedat de redefinirea identității vizuale El Moro.

el-moro-01

Faianța parietală clasică a devenit principala sursă de inspirație, împreună cu vitraliile și produsele specifice care au consacrat brandul și încântat clienții săi în multe generații. Noul sistem grafic ia în considerare relația dintre elementele figurative și propune o simplificare formală, luând o geometrie pură și o exprimare minima listă, în sensul de esențializată.

el-moro-06

Brandul El Moro își păstrează astfel esența deliciilor sale, dar se înnoiește cu o formă vizuală dinamică și mult mai proaspătă. Acest limbaj vizual al graficii de mar­că redefinite este fertil și se traduce prin posibilități infinite de compoziție care se aplică în mod semnificativ la identitatea brandului în comunicare, arhitectură și interioare. Paleta cromatică, născută din plăcile ceramice inconfundabile care au marcat perso­nalitatea sa, este în contrast cu o nuanță de alb inspirată de culoarea zahărului.

el-moro-16

În concluzie, limbajul vizual – premiat la Best Restaurant and Bars Awards în categoria identitate vizuală – și mobilierul formează o expresie unică, amintind de Epoca de Aur în Mexic, atunci când stilul Art Deco domina anunțurile, afișele, filmele, fonturile grafice și arhitectura orașului, furnizând elemente grafice suficiente, simboluri și chiar comunicarea prin diferite mijloace artistice.

el-moro-11

Astfel, prin crearea unui nou concept integrat, care conectează emoțional oamenii de azi cu subconștientul lor colectiv, asociindu-i într-o nouă experiență de brand, se proiectează adevăratul ADN El Moro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0