fbpx

Amenajarea birourilor Avon

În 16 ani de activitate în România, Avon a reuşit să construiască cea mai mare comunitate de femei din ţară, devenind alegerea nr. 1 atunci când vine vorba de frumuseţe. Permanenta creştere a companiei a impus încă din 2010 relocarea sediului, iar opţiunea pentru clădirea de birouri Euro Tower, prima construcţie ecologică din Bucureşti, s-a dovedit a fi cea mai potrivită.

Foto: Andrei Creangă

Săli de şedinţă, birouri individuale şi o serie de spaţii deschise, dispuse pe o suprafaţă de aproximativ 1 200 mp, toate au fost amenajate în concordanţă cu imaginea brandului. Astfel, atât angajaţii, cât şi vizitatorii se pot bucura de un mediu plăcut, confortabil şi animat.

Pentru a obţine un ambient ce combină feminitatea şi profesionalismul, paleta cromatică este una caldă, având la bază rozul magenta atât de specific Avon, întâlnit pe contravântuirile structurale ale clădirii.

Culorile se diluează apoi în tonuri de crem şi arţar în cazul scaunelor şi mobilierului din birourile manageriale şi în gri-purpuriu în cazul mochetei. Decoraţiunile şi finisajele alese completează perfect atmosfera veselă a biroului, de la sticla colorată şi sablajul grafic, până la tapetul în dungi multicolore, desprinse parcă de pe petalele unei orhidee.

Fiecare spaţiu al sediului Avon este puternic individualizat şi trimite la valorile companiei: încredere, integritate şi respect. Mai mult, dorinţa beneficiarului de a crea un mediu de lucru luminos şi optimist răspunde tendinţei tot mai prezente pe scena designului internaţional de a transforma mediul profesional dintr-unul strict funcţional într-unul familiar. Şi, din acelaşi motiv, spaţiile deschise ocupă o suprafaţă mai generoasă faţă de cele închise.

Amenajarea birourilor Avon, realizată într-o manieră îndrăzneaţă, care foloseşte culori puternice şi decoraţiuni creative, este un bun exemplu pentru strânsa relaţie dintre ambient şi starea de spirit a celor care utilizează spaţiul.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0