fbpx

Amenajarea livingului – cartea de vizită a locuinţei

Livingul este camera care adună cele mai frumoase clipe din locuinţa noastră. Acesta este locul în care depănăm poveşti cu prietenii, luăm masa cu familia şi ne deconectăm după o zi încărcată. De aceea este important ca amenajarea să fie într-o notă practică, dar să răspundă, în acelaşi timp, cerinţelor de confort şi intimitate.

Amenajarea pereţilor reprezintă un aspect important, atunci când doreşti să creezi un design impecabil. Pentru a crea finisaje în tendinţe, care rezistă testului timpului, o soluţie o reprezintă amenajarea cu placaj ceramic Brikston Klinker.

Plăcile ceramice sunt un statement stilistic, prin intermediul cărora poți crea tonuri arhitecturale inconfundabile. De la modele geometrice la forme unitare, placajul klinker poate constitui startul unei abordări estetice inedite.

Cu un design aflat la graniţa dintre tradiţional şi modernist, placajul ceramic klinker este uşor de integrat în amenajările interioare, fiind uşor de asortat cu obiectele de mobilier din esenţă de lemn, metal sau sticlă.

Placajul ceramic klinker, comercializat de Brikston, este disponibil atât în variantă modernă, cu aspect neted, cât şi antichizată. Farmercul produselor klinker este dat de suprafețele care prezintă abateri dimensionale şi culori unice, obţinute prin arderea argilei. Cu placajul Brikston Klinker poţi obține amenajări care debordează de eleganță, inspirate de aspectul armonios al materialelor naturale, folosite de sute de ani la amenajarea locuinţelor.

Pentru a realiza în living finisaje care se remarcă prin calitate, rezistență și estetică, te invităm să te inspiri de pe site-ul Brikston: www.brikston.ro!

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0