fbpx

Apartament cu 3 camere transformat într-un adevărat „cuib” urban

Cum se poate transforma un apartament cu trei camere într-un adevărat „cuib” al locuirii contemporane ne-o dovedeşte amenajarea semnată igloo architecture. Şi asta pentru că un „copac” a pătruns în casă, ramificându-se în întreg spaţiul. Structura apartamentului a fost uşor modelată prin modificarea pereţilor dintre living şi cele două dormitoare, dar şi a unuia din baie, pentru a da amplitudine spaţiului şi pentru a ieşi din volumetria de tip „cutie”.

Pe un fundal coloristic pastelat, cuibul uman se conturează în jurul crengilor „copacului” care se plimbă pe tavan, prelungindu-se în lămpi, sau coboară pe pereţi, transformându-se în poliţe de living. Acesta din urmă ne invită într-un decor aerisit, cu o canapea suspendată pe picioare în sprijinul senzaţiei de mai mult spaţiu. Tot livingului îi aparţine şi masa cu picior sub formă de creangă.

Trecerea către bucătărie este marcată printr-un corp TV legat de tavan cu ajutorul unor sfori ce se regăsesc şi la mânerele dulapurilor din bucătărie. Ne îndreptăm către partea intimă a „cuibului” – dormitoarele, unde suntem însoţiţi de aceeaşi recuzită forestieră. Crengile care coboară pe perete se convertesc într-o oglindă completată de „sora” ei mai mare existentă pe uşile dulapului.

Noptierele sunt buşteni, iar cadrul bucolic e completat de tăblia pa­tului din blană artificială de oaie. Un detaliu ludic este perna pom pom multicoloră de pe scaunul cu trei picioare. În camera copilului, funcţio­nalitatea se îmbină cu spiritul ludic punctat de crengile din lemn stratificat dispuse de această dată în structura patului, prevăzut cu spaţii de depozitare şi loc de „ascuns” dedesubt.

Spaţiul de joacă este înveselit de prezenţa cocorilor origami. Întreaga amenajare are un aer degajat, de plimbare printr-un „parc” ce invită la relaxare în mijlocul unei naturi familiare.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0