fbpx

Au început înscrierile la workshop-urile eXplore dance festival 7

La această ediţie eXplore dance festival, invitaţii au un motiv în plus să nu plece prea curând acasă. Vor avea ocazia să ia notiţe de la maeştri în cadrul unui program special de workshop-uri pentru tineri jurnalişti (Critical Endeavour), pentru dansatori şi coregrafi profesionişti şi amatori, şi, pentru prima oară, vor fi workshop-uri de hip-hop şi light design. Toate aşteaptă, începând de astăzi, aplicaţiile voastre la workshops@exploredancefestival.ro.

1. Critical Endeavour workshop cu Igor Dobričić (RS/NE)

(24 – 28 septembrie, 2012 / 10:00 – 17:00 / WASP)

Selecţia participanţilor se face în baza unei scrisori de motivaţie şi CV trimise la adresa: workshops@exploredancefestival.ro (Termen limită pentru înscrieri: 23.09.2012)

Timp de 5 zile, vom experimenta şi ne vom lansa în discuţii nebănuite într-un atelier inedit, la care tineri jurnalişti şi critici din zona dansului, teatrului, artei contemporane/performance-ului, bloggeri, teoreticieni, amatori sau experţi sunt invitaţi să regândească modul în care trebuie apreciat şi judecat dansul. „Regulile jocului vor fi stabilite on the spot în cadrul celor 5 zile de workshop.” (Mai multe aici: http://4culture.ro/index.php?/edf/critical-endeavour/

2. Light Design workshop cu Jan Beneš-McGadie (CZ)

(24-28 Septembrie, 2012 / 10:00 – 14:00 / UNATC I.L.Caragiale)

Au început înscrierile la workshop-urile eXplore dance festival 7

Selecţia participanţilor se face în baza unui CV trimis la adresa workshops@exploredancefestival.ro (Termen limită pentru înscrieri: 23.09.2012)

Workshop-ul este condus de cehul Jan Beneš (Republica Cehă), performer, coregraf, light designer şi technician de lumini. Năcut în Praga, Jan a fondat un program de studii pentru Institute of Lighting Design din Praga, singura organizaţie din Republica Cehă care oferă workshop-uri în domeniul design-ului de lumini. Portofoliul său numără şi contribuţii ca tehnician de lumini pentru diverse producţii de film precum Legue of extraordinary gentlemen, The Doom, Hellboy.. etc Jan cântă şi la acordeon. Detalii aici

3. Contemporary dance workshop – coregraf Beniamin Boar (RO/BE)

8, 9, 10 Octombrie 2012 / 10:00-14:00 / WASP

Participanţi: dansatori şi coregrafi profesionişti şi non-profesionişti

Taxa: 100 lei

Termen limită pentru înscrieri: 7 octombrie 2012

Detalii privind workshop-ul aici

4. Contemporary dance workshop – coregraf Francesco Scavetta (NO/IT)

16 & 17 Octombrie 2012 / 10:00 – 13:00 / WASP

Au început înscrierile la workshop-urile eXplore dance festival 7

Participanţi: dansatori şi coregrafi profesionişti şi non-profesionişti

Taxa: 100 lei

Termen limită pentru înscrieri: 15 Octombrie 2012

Detalii privind workshop-ul aici

5. Workshop-ul de hip-hop cu americanii de la ILL STYLE & PEACE PRODUCTIONS şi Brandon „Peace” Albright (USA-Philadelphia)

11, 12, 13 Octombrie 2012 / 10:00 – 12:00 / WASP

Au început înscrierile la workshop-urile eXplore dance festival 7

Participanţi: dansatori şi coregrafi profesionişti şi non-profesionişti

Taxa: 100 lei

Termen limită pentru înscrieri: 10 Octombrie 2012

În cadrul eXplore dance festival 2012, cunoscătorii subculturii hip-hop vor avea ocazia, pentru prima dată, să întâlnească şi să ia lecţii de hip-hop şi de atitudine aferentă de la băieţii americani veniţi chiar din Philly. Cum pe tărâmul american competiţiile din zona hip-hop sunt luate foarte în serios şi transformă băieţii de cartier în dansatori profesionişti, ne aşteptăm la un performance de zile mari şi la o întâlnire cu the real deal.

Stilul lui Brandon aduce multă energie în scenă, iar cele mei recente coregrafii ale sale combină Locking, Popping, Breaking, Beat boxing, Hip Hop, step, Modern Jazz, African Dance, Belly Dance & DJ-ing. A fost membru în grupul format în Philly, Scanner Boyz. A dansat pentru artişti majori precum Schooly D, Will Smith, LL Cool J, Run DMC, Boyz II Men şi Beach Boys.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0