fbpx

Autor 07

Între primăvară şi vară, numai bine să ne înveselească şi să ne inspire deopotrivă, cea de-a şaptea ediţie a târgului Autor (12-13 mai 2012) a adus în prim plan cele mai noi colecţii de bijuterie ale designerilor români. Ne-am (re)întâlnit cu nume consacrate, dar au fost şi multe prezenţe noi, cu viziuni şi abordări interesante. Patru creatoare, ale căror lucrări le prezentăm în continuare, au fost însă preferatele noastre.

www.extins.com

Ana Wagner

Invitată a secţiunii speciale Focus Designer, Ana Wagner a prezentat în cadrul acestei ediţii colecţia de bijuterii “Grădina cu giuvaiere”, o desfăşurare elegantă de grădini paradisiace şi peisaje fantastice, în care porţelanul se prezintă în armonie cu monturile fine de argint sau aur şi cu cromatica rafinată a pietrelor. Prin preţiozitatea şi calitatea detaliilor, bijuteriile talentatei Ana Wagner amintesc de vechile bijuterii transmise din generaţie în generaţie.

www.wagnerarte.ro

Autor 07

Autor 07

Mihaela Zvinca

Mihaela Zvinca, o prezenţă constantă la târgul Autor, s-a aflat în acest an în centrul standului realizat de concept-store-ul Contemporist, prezentând colecţia “Al şaptelea cer” (Heaven). Miniseria de coliere multicolore, cu forme surprinzătoare, evocă bucuria şi sunt o alegere mai mult decât potrivită pentru zilele de vară ce urmează.

www.contemporist.eu

Autor 07

The Awesome Project

Revelaţia acestei ediţii a fost colecţia Zurzur (podoabe cu atingere românească), un proiect semnat de duo-ul creativ Mădălina Andronic şi Claudiu Ştefan. Prima ieşire în public pentru The Awesome Project, colecţia este un răspuns intim, personal şi subiectiv, la extravaganţa şi universalitatea conceptuală a bijuteriei moderne. Piesele din porţelan sunt lucrate şi decorate manual, cu motive inspirate din arta populară românească.

the-awesome-project.tumblr.com

Autor 07

Autor 07

Carla Szabo

După ce la ediţia precedentă a avut rolul de Focus Designer, Carla Szabo a revenit cu o colecţie îndrăzneaţă, aparte, denumită simplu şi puternic “I AM”. Piesele realizate din fir de păr de cal, împletituri manuale de mătase, sfere din lemn cu accente metalice strălucitoare sunt o pledoarie pentru autocunoaştere, pentru libertate şi linişte interioară.

www.carlaszabo.com

Autor 07

Autor 07

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0