fbpx

Banchiza Urbană: 28 octombrie – 3 noiembrie în București

Luni: BMAD 3.0 | București – Oraș Art Deco

Atunci și acum, Bucureștiul interbelic modern(ist) și elegant față-n față cu cel de azi: contraste, continuitate, problematizare, dar mai ales regăsirea farmecului arhitectural al orașului. De descoperit într-o expoziție la care echipa noastră a lucrat cu mare bucurie! 🙂 În spațiul expozițional de la UAUIM, până în 11 noiembrie.

Marți: CinePOLSKA la București

Cele mai interesante filme poloneze din ultima vreme, premiate și îndrăgite de public, vin la Elvira Popescu.

Miercuri: Arhivele dansului la CNDB

Fragmente din istoria dansului românesc (și nu numai), văzut prin și din arhive uitate și regăsite, iar acum deschise publicului, sub forma unor ample evenimente la Centrul Dansului: expoziție, spectacol, conferințe, spațiu de explorare.

Joi: Noul sezon expozițional MNAC

Deja un mult așteptat eveniment al fiecărei toamne, când spațiile expozițonale de la MNAC se reconfigurează și ne provoacă să descoperim forme și personaje-cheie ale artei contemporane de la noi și din alte orizonturi.

Vineri: DaDa SoNoRo XIV

Muzica de cameră vine mai aproape de oameni într-o ediție cu accente extravagante și ludice, cu lucrări și interpretări inedite, în spații neconvenționale. Nu ezitați deci, SoNoRo e și anul acesta la înălțime. Și nu doar în București!

Sâmbătă: V fair, târg de design contemporan și cultură vintage

Schimbăm sau păstrăm? Aceasta e întrebarea azi, când vine vorba de vestimentație, accesorii & co. V fair invită la alegeri sustenabile și plăceri autentice – ceea ce nu mai pare așa de complicat când ai la dispoziție o plajă largă de piese realizate de tineri designeri locali. Unde? La Palatul Telefoanelor.

Duminică: RADAR | art & virtual realities

Nu ratați ultima zi a unui festival vibrant, la granița contemporană dintre limbajul artistic și noile tehnologii. Prilej de imersare într-un spațiu puțin cunoscut, Uzina Electrică Filaret.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0