fbpx

Banchiza Urbană: 1 – 7 octombrie în București

S-au întors studenții sau, altfel spus, e început de octombrie în București și plouă cu festivaluri de toate culorile. Niciun domeniu nu este neglijat, iar timpul nu mai are răbdare. Ne (re)vedem prin oraș!

Luni: Gala de lansare a BNA, ediția a XIII-a

Coincidență sau nu, astăzi, de Ziua mondială a arhitecturii, debutează ediția a XIII-a a Bienalei Naționale de Arhitectură cu gala de lansare. La TNB.

Marți: Conferința Globală IAA „Creativity 4 Better

IAA Global Conference „Creativity 4 Better”, conferința despre comunicare, sustenabilitate, tehnologie și educație se va desfășura timp de două zile la TNB și ne va oferi ocazia unor întâlniri cu peste 20 de speakeri din domenii creative din toată lumea.

Miercuri: Romanian ReAnimation Night 2018

Ne animăm la o seară de scurtmetraj românesc de animație din cadrul Anim’est 2018, la Expirat. Live act: DIOSA.

Joi: Craft Beer Community Meetup #2

Comunitatea producătorilor și iubitorilor de bere artizanală de la noi este invitată la degustare și discuții, după birou, la The Beer Institute – Romanian Craft Beer Shop.

Vineri: Noaptea Albă a Galeriilor 2018

Arta contemporană face noapte albă în oraș pentru a cincea oară. Și ajunge și în Arad,Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Miercurea Ciuc, Petrila, Reșița, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Sâmbătă: Goethe Fest

Vineri și sâmbătă sărbătorim casa nouă a Institutului Goethe, care se instalează într-un complex de trei clădiri, pe Calea Dorobanți 32.

Duminică: Weekend curatorial la Diploma

Debutează Diploma 2018 și avem ocazia, pe lângă cele mai noi producții ale tinerilor absolvenți de facultăți creative, să ne delectăm cu artă și muzică fresh.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0