fbpx

Banchiza Urbană: 10 – 15 aprilie în București

O săptămână de lucru mai scurtă cu o zi se celebrează în oraș. Cu inițiative și dezbateri civice, grădinărit dar și ceva candy for the eye. Pentru cei amatori (încă) de activități în interior, există filme bune și dezbateri.

MarțiFunky.ONG x Energiea – pop-up office

După atâta lenevit, ne revenim mergând la birou. La cel pop-up pe care echipa ONG-ului Funky Citizens l-a instalat la Energiea până în 13 aprilie. Pe ordinea de zi: educație civică, justiție, anticorupție, bani publici etc.

Miercuri: Film la Cinematecă

Pentru că un Fellini se vede cel mai bine la cinema, miercuri la Cinematecă, Sala Eforie, avem ocazia să (re)vedem „Julieta și spiritele”, un film din 1965.

Joi: Onset 01 – CALUP

Deschiderea sezonului de primăvară la Hub A îi are ca invitați pe cei de la Calup care inițiază ONSET – o serie de discuții publice care îi vizează pe tinerii arhitecți.

Vineri: Bucharest Fashion Film Festival 2018

La intersecția dintre fashion, film și advertising, cea de-a doua ediție a Bucharest Fashion Film Festival, se va desfășura între 13 și 15 aprilie. Proiecțiile vor fi completate de workshop-uri și dezbateri. La Cinema Elvire Popesco, Point și Apollo 111.

Sâmbătă: Atelier de Peisagistică și Grădinărit Urban #10-11

Mișcarea în aer liber poate fi cea mai bună idee a weekend-ului. Sâmbăta și duminica aceasta, suntem invitați să grădinărim în spațiile verzi din zona Cișmigiu:  grădina Romfilatelia (str. Ion Câmpineanu, nr. 27) și grădina Liric (strada Ion Brezoianu, nr. 47-49).

Duminică: Spotlight – Bucharest International Light Festival #4

Este weekendul luminilor în oraș, prin urmare instalații, sisteme de iluminare arhitecturală și videomapping din Germania, Ungaria, Slovacia, Finlanda, Cehia, Polonia, Franța, Austria și România vor anima centrul Bucureștiului și unele dintre cele mai emblematice clădiri ale acestuia.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0