fbpx

Banchiza Urbană: 10 – 16 decembrie în București

O diversitate demnă de apropierea cadourilor de Sărbători – cam așa arată agenda de evenimente a săptămânii: filme, expoziții foto, pictură, artă contemporană, concerte, târguri și petreceri caritabile.

Luni: Bucharest Art Film Festival

Într-un nou spațiu artistic neconvențional al orașului, Galeria Halucinarium, suntem așteptați până în 12 decembrie la un festival de film de artă. Proiecțiile cu intrare liberă sunt: „Falsificatorul”, regia Sam Cullman, Jennifer Grausman / 2014, „Rijksmuseum”, regia Oeke Hoogendijk / 2013 și „Pădurea”, regia Sinisa Dragin / 2014.

MarțiIntersecții în Cartierul Creativ – expoziție foto

O expoziție foto în care vom avea ocazia să vedem surprinse cele mai reprezentative instituții culturale ale Bucureștiului. O privire interogativă către istoria din ultimii 100 de ani a orașului. Fotografiile aparțin lui Horațiu Sovaiala și Cornel Lazia.

Miercuri: Ștefan Câlția. Spațiul natural

În decembrie nimic nu face mai bine sufletului decât o reîntâlnire cu picturile lui Ștefan Câlția. La Galeria Posibilă până în 21 decembrie.

Joi: Tricolor. Vernisaj și lansare

La MARe/Muzeul de Artă Recentă se vernisează joi expoziția „Tricolor”, prilej de a descoperi reprezentări ale Tricolorului în 30 de lucrări a 27 de artiști din secolul 19 până în prezent.

Vineri: Concert la Sala Radio

Pentru o seară magică pe acorduri de Elgar și Mahler, răspunsul este concert la Sala Radio. Invitați speciali: dirijorul iranian Hossein Pishkar și  violoncelistul Ștefan Cazacu.

Sâmbătă: Pulovăr 10 ❆ for the selfless selfish

O petrecere caritabilă cu tradiție, Pulovăr ajunge la cea de-a zecea ediție la Deschis Atelier unde suntem așteptați cu haine, jucării, cărți, alimente neperisabile etc.

Duminică: Christmas Maker Fair 2018

În acest weekend la MATER se târguiesc cadouri altfel, de la dizainări, makeri și creativi români.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0