fbpx

Banchiza Urbană: 11 – 17 iunie în București

O săptămână aflată sub semnul unui festival urban care ne invită să ne recuperăm orașul și să găsim soluții inteligente pentru viitorul vieților noastre urbane. Să cucerim, așadar, străzile Bucureștiului în drum spre evenimente și petreceri.

Luni: Film la Centrul Ceh

Începem săptămâna cu un documentar SF semnat de Normal Leto, „Photon”. O călătorie prin istoria Universului, de la 20.00, la Centrul Ceh.

Marți: TUMULT.space la Grădina Botanică

În seria de activări culturalo-artistice de care se bucură în ultima vreme Grădina Botanică se numără și acest eveniment care va converti  Aleea Carpaților într-un spațiu de experimentare artistică. Printre cei prezenți: peisagistul Nicolas Triboi, cu instalația „Conspirații organice”, sau arhitectul Ștefan Tuchilă, autorul proiectului fotografic „Ultimul etaj”. De la 19.00.

Miercuri: Wednesday Vinyl, Rum, Tapas & Wine #95

Pentru cei cărora nu le e teamă să înceapă să petreacă de miercuri, o nouă petrecere Vinyl, Rum, Tapas va avea loc miercuri seara, de la 19.00, la Baraka.

Joi: LF clothing at Artichoke

Studioul de design Loot și brandul lor vestimentar Loot/Forever își prezintă cea mai recentă colecție joi, la Artichoke. Până în 20 iunie.

Vineri: We Stand With Refugees

Mișcarea #Alaturiderefugiati este celebrată la MNAC prin artă. Chiar de Ziua Mondială a Refugiatului.

Sâmbătă: Street Delivery–Smart Cities?

O nouă ediție a deja foarte popularului festival „Street Delivery” se va desfășura sub întrebarea: Smart Cities? Un interviu legat de subiect cu Cristian Neagoe puteți citi în #BanchizaUrbană 9.

Duminică: OmFest

Un festival dedicat oamenilor, susținând unitatea interculturală dintre bucureșteni, ne invită la o diversitate de evenimente în această săptămână.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0