fbpx

Banchiza Urbană: 11 – 17 noiembrie în București

O toamnă care se prelungește cu soare neașteptat și plimbări prelungi prin cartiere și la evenimente. O ocazie perfectă de a redescoperi orașul prin oameni, proiecte și trecutul său.

Luni: B:MAD 3.0 – București Oraș Art Deco

B:MAD 3.0 la final: suntem invitați să dăm un posibil răspuns întrebării „Poate fi Bucureștiul un Oraș Art Deco?” De la 15.00, în spațiul expozițional UAUIM.

Marți: Expoziție: DeltaCraft. Povestea Vieții

O expoziție multidisciplinară care explorează viețile și creațiile a 6 meșteșugari din Delta Dunării. Un proiect DeltaCraft de descoperit la AWE, până în 14 noiembrie.

Miercuri: Muzeu temporar de publicitate și branduri românești

O călătorie în timp care ne oferă ocazia de a descoperi ce se cumpăra la noi acum 100 de ani. Așadar, primul muzeu temporar al publicității și mărcilor românești, la ARCUB, până în 24 noiembrie.

Joi: Andreea Chirică – Inside Out

Ferestrele orașului se dezvăluie în viziunea ilustratoarei Andreea Chirică la creart, până în 12 ianuarie 2020.

Vineri: Cetățenii și Orașul în Tranziție Ecologică.

Provocări actuale și răspunsuri concrete – un seminar necesar legat de criza ecologică și rolul profesioniștilor și al cetățenilor organizat în cadrul Anualei de Arhitectură București 2019. La AWE, începând cu orele 14.00.

Sâmbătă: Retrospectiva Pelicam 2019 la București

E weekendul retrospectivei festivalului Pelicam la București, prin urmare documentarele despre mediu premiate se pot vedea la Cinema „Elvira Popescu”.

Duminică: Tururi: Tipologii urbane în cartierele Primăverii și Dorobanți

O ocazie de a ne cunoaște mai bine orașul și trecutul acestuia. De data aceasta descoperim Șoseaua Kiseleff în epoca comunistă, de la 11.00.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0