fbpx

Banchiza Urbană: 11-17 septembrie în București

Entitate eminamente plutitoare, Banchiza Urbană a decis să se plimbe prin București săptămânal pentru a alege unde să poposească zilnic. Nu face discriminări, prin urmare o să tragă cu ochiul la filme, vernisaje, festivaluri, fotografie, prin cafenele și restaurante noi și mai vechi, pe străzi, rooftopuri și grădini. Prin urmare, de luni până duminică, Banchiza este urbană!

Luni: Bucharest Photo Week (11-17 septembrie)

O săptămână de fotografie în oraș sună cam așa: fotografi români și invitați din alte zări, accent pe fotografia stradală și documentară, workshopuri și prezentări. Cele mai multe evenimente au loc la Gallery, F64 și Education Point, iar pe 15 septembrie, o să fie noapte albă. A fotografiei.

Marți: PUCK – Pop Up Creative Kit la Suedia Creativă #4
(12 septembrie – 12 octombrie)

Programul Suedia Creativă continuă cu episodul numărul 4, la Sala Dalles. Expoziția va încerca să ofere un răspuns întrebării „Care e cel mai frumos oraș din lumea ta?”, iar în „programul artistic” vor fi prezenți: JAN RYDEN (Suedia) / The Right to the City / lecture și intervenție; ZEPPELIN / extract ADN obiecte urbane; TRSC / sofica; MODULAB / robot draws.

Miercuri: Película – Latin American Film & Experience (13-17 septembrie)

Popor latin, e imposibil să nu găsim o fibră care să rezoneze la auzul/văzul/gustatul unor experiențe latino-americane. Filmul, muzica, dansul și gastronomia Americii de Sud vor fi prin oraș în această săptămână.

1

Joi: Dokstation Music Documentary Film Festival (14-17 septembrie)

Povești despre muzică și film, proeminenta figură a lui David Bowie, concerte și petreceri – iată varianta condensată a celei de-a doua ediții a festivalului. Bonus: un atelier de muzică de film pentru liceeni.

Vineri: Conferinta de Design – Promovare și vânzare în design (15 septembrie)

În cadrul târgului BIFE-SIM (Romexpo), vor vorbi despre experiențele lor în domeniu 16 speakeri (producători, antreprenori, oameni de cultură, specialiști în marketing). Idei și soluții pentru tinerii designeri.

Sâmbătă: True Artisan Cafe Festival | Aeropress Competition (16 septembrie)

Sub semnul cafelei, sâmbătă la Beans&Dots și Mezanin se vor desfășura Campionatului Național de Aeropress și True Artisan Cafe. So give me Coffee and TV…

Duminică: Festivalul George Enescu (până în 24 septembrie)

Magia chiar există la Festivalul „George Enescu”. Iar în această duminică, la sala Palatului, pe înserat (20.00) va concerta Israel Philarmonic Orchestra, cu Zubin Metha la pupitru și Enescu, Brahms & Schubert în program.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0