fbpx

Banchiza Urbană: 12 – 18 februarie în București

Mijloc de februarie cu vreme de petrecere pe toate ritmurile posibile și un nou festival de film. Plus tehnică fotografică veche de 100 de ani, ca să nu uităm să privim înapoi pentru a vedea mai clar înainte.

Luni: Kneebody la Jazz Nouveau

Tuturor le place jazz-ul… Dacă simți că nu te încadrezi, ai putea să îți schimbi părerea la concertul din club Control. Sunt toate șansele ca americanii de la Kneebody să ne ajute să începem bine săptămâna.

Marți: Lansarea „100 de chipuri românești”

La Athénée Palace Hilton se va lansa marți proiectul „100 de chipuri românești”. Fotograful Radu Chindriș va imortaliza timp de un an personalități românești utilizând acceași tehnică folosită în epoca Unirii din 1918. Evenimentul începe la ora 11.00, iar decorul fotografiilor va fi holul hotelului Athénée Palace Hilton.

Miercuri: VRTW la Cooperativa Frufru Amzei

Petrecerile „Vinyl, Rum, Tapas” continuă și în 2018, iar prima va avea loc miercurea aceasta începând cu ora 19.00 la proaspăt inaugurata Copperativa Frufru de pe Mendeleev 10.

Joi: Nordic Fim Festival

Astăzi debutează un nou festival de film bucureștean dedicat cinematografiei țărilor nordice. Filmele și documentarele se pot vedea la Cinema „Elvire Popesco” până în 18 februarie.

Vineri: Crimă și pedeapsă la Bulandra

Pentru amatorii de teatru, dar și de Dostoievski, vineri la Bulandra se joacă „Crimă și pedeapsă” în regia lui Yuri Kordonski. Începând cu 18.30.

Sâmbătă: Exposing Movement la MNAC

La cafeneaua MNAC avem întâlnire în weekend cu fotografia analog și dansul contemporan. În proiectul „Exposing Movement” se intersectează trei coregrafe și patru fotografe care au analizat dinamica dintre mișcarea corporală și surprinderea ei pe film.

Duminică: Concert de muzică clasică indiană

Pentru o altfel de experiență muzicală, duminica se poate urca la mansardă. La Mansarda Sticlarilor, unde va avea loc un concert de muzică indiană susținut de Victor Beniciu  și Robert Bondor.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0