fbpx

Banchiza Urbană: 13 – 19 mai în București

O săptămână în care există suficiente motive de cutreierat orașul și de celebrat creativitatea acestuia. Nu stați în casă!

Luni: Cine-Concert: Maldone (1928) + K not K

Un cine-concert la început de săptămână… orice e posibil în oraș; prin urmare azi, la Cinema „Elvire Popesco”, în cadrul Festivalului Filmului Francez, va avea loc premiera cine-concertului Maldone + Karpov not Kasparov.

MarțiBucharest Coffee Week 2019

La câtă cafea se bea în București, nu este de mirare că va avea loc un festival dedicat acesteia. O săptămână de întâlniri și degustări în comunitatea de coffee aficionados (14-19 mai).

Miercuri: Wednesday VRTW #107 Opening Terasa Baraka

O petrecere în mijlocul săptămânii poate fi o idee excelentă, mai ales dacă ne prilejuiește și o descindere în Herăstrău.

Joi: Arhitecții și documentarele | Spații neterminate

One World Romania continuă seria documentarelor inedite aflate la granița dintre arhitectură și drepturile omului. Luna aceasta se poate vedea „Spații Neterminate”, Alysa Nahmias și Benjamin Murray.

Vineri: Romanian Design Week

Cea mai efervescentă celebrare a comunității creative românești (design/arhitectură/fashion) se numește Romanian Design Week (17-26 mai) și a ajuns la ediția numărul 7. Abia așteptăm să descoperim și clădirea BCR din Piața Universității, unde se va desfășura acțiunea. Și nu putem decât să ne bucurăm că, în acest an, Banchiza Urbană este prezentă în expoziția centrală la secțiunea design grafic.

Sâmbătă: Noaptea Muzeelor

Știți ce e de făcut: nu se doarme, se cutreieră prin muzee și galerii care pregătesc evenimente speciale.

Duminică: Expoziția UYDA by Ubikubi

Ubikubi ne invită la Mezanin pentru a admira prototipurile câștigătorilor ediției cu numărul trei ai Ubikubi Young Designers Award. Un eveniment conex RDW.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0