fbpx

Banchiza Urbană: 14 – 20 mai în București

O săptămână mai activă parcă decât altele ne dă întâlnire în oraș. Între Art Safari, Romanian Design Week și Noaptea Muzeelor, o să fie o atmosferă amețitor de culturală și artistică de care sperăm că vă veți bucura pe deplin.

Luni: Art Safari

Dacă nu ați ajuns la Art Safari, e cazul să încercați să pătrundeți dincolo de vitrinele pavilioanelor artistice care s-au instalat în Piața George Enescu.

Marți: Gluma / Ziua culturii cehe

Tradițiile și cultura cehă se vor etala marți la Centrul Ceh, iar seara se va încheia cu ecranizarea unui roman semnat de Milan Kundera, Gluma” / Žert” – r. Jaromil Jireš, 1969.

Miercuri: Winesday #1: Vitis Metamorfosis 

Se dă startul seratelor WINESDAY la Grădina Dorobanți, unde în această miercuri se vor degusta vinuri de la Vitis Metamorfosis.

Joi: Life of Bulbs

La Grădina Botanică se va vernisa, de la 18.00, expoziția „Life of Bulbs”, o poveste în acuarelă despre florile de primăvară semnată Irina Neacșu.

Vineri: Bucharest Biennale 8

Până la finalul lui mai, cea de-a opta ediție a Bucharest Biennale va fi prezentă în oraș sub egida „Edit Your Future”. Avem întâlnire cu arta contemporană la: Atelier 030202, Mobius Gallery, Centrul de artă MORA, Dâmbovița River (public space).

Sâmbătă: Petrecere de cartier (District Party)

Iată o sâmbătă extrem de agitată în București, cu mai multe evenimente pe metrul pătrat decât ne-am putea imagina… Printre ele, petrecerea de cartier pusă la cale pe strada Berthelot de către Dizainăr & Ioana Ciolacu.

Duminică: Romanian Design Week 2018

Palatul Telefoanelor va găzdui în acest an ediția cu numărul 6 (expoziția centrală) a RDW. Peste 150 de proiecte recente realizate în ultimul an îi vor reuni pe designerii, graficienii și arhitecții români.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0