fbpx

Banchiza Urbană: 16 – 22 iulie în București

În oraș este anotimpul grădinilor și al descoperirii colțurilor răcoroase care ne dau senzația de evadare. După încărcarea bateriilor, există festival de teatru de stradă, expoziții, hub-uri aniversare și discuții între fotografi.

Luni: Expoziția Arantxa Etcheverria – Red Door/Blue Door

La Galeria creart putem vedea o expoziție inspirată de manuscrise iberice din Evul Mediu denumite beatusi. „Red door/blue door” este numele demersului work in progres al artistei Arantxa Etcheverria, iar expoziția poate fi văzută până în 5 august.

Marți:  Secret City – Photographers Gathering / Expirat

Pe înserat, creativii sunt așteptați la Expirat, unde breasla fotografilor se va deda la discuții și un workshop de fotografie pe sticlă. Începând cu 18.00.

Miercuri: Vernisaj Expoziția „Dublul” – Gili Mocanu

O expoziție a pictorului contemporan Gili Mocanu va putea fi văzută începând cu miercuri până pe 24 august la ARCUB Gabroveni. Vernisajul începe de la 19.00.

Joi: Inana Live / pe terasă

Sunetele se adună pe terasă joia, la Apollo 111. De data aceasta, inana ne va ajuta să înțelegem ce e cu the new wave of bedroom pop producers din oraș.

Vineri: Nocturne de Poezie Contemporană | anul 4

Poezia este din nou deasupra orașului din inițiativa artistică a A.R.C.E.N. Până în septembrie, pe blocul Magheru One se citește poezie, se ascultă muzică și se privesc apusuri.

Sâmbătă: 3 ani de Manasia Hub

În acest weekend este sărbătoare la Manasia. Hub-ul care s-a instalat într-o fostă secție de poliție acum trei ani își pune la bătaie toate cotloanele secrete plus muzică, food & party.

Duminică: Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București 2018

Ieșiți pe stradă, bucurați-vă de teatru! Până în 5 august, peste 400 de artiști internaționali vor fi prezenți pe străzile orașului în cadrul festivalului de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street!

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0