fbpx

Banchiza Urbană: 18-24 decembrie în București

Ultima săptămână înainte de Crăciun se anunță plină de ocazii de a găsi cele mai potrivite cadouri. Și ne oferă tot atâtea prilejuri de a ne întâlni cu prietenii la evenimente. În plus, până în 15 ianuarie 2018, expoziția „Publicații de arhitectură din România (1997-2017) – PARO”, va fi prezentă Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Luni: Open Days Hub A

Întâlnirile sub semnul arhitecturii de la Hub A continuă cu discuții, studiu și spațiu de coworking. Până joi, 20 decembrie.

Marți: Cercul I Lucian Georgescu

O discuție despre cinema se va anima la Cărturești de la orele 19.00 cu invitatul săptămânii, Lucian Georgescu. Inițiativa este susținută de către CINEPUB.

Miercuri: Nicolae Mărgineanu, la Cineclub FILM 18

La Cinematecă, sala Eforie, va avea loc proiecția pe peliculă a filmului „Un om în Loden” (1979), r. Nicolae Mărgineanu.

Joi: Moș Dizainăr #6 ☆ Cadouri din altă lume

Venirea lui Moș Dizainăr a devenit tradiție deja. Între 19 și 23 decembrie magazinul Dizainăr va fi deschis cu bunătăți de la 12.00 la 21.00.

Vineri: Plastic la ARCUB

O invitație la teatru ar putea avea gust de satiră contemporană, dacă veți alege spectacolul „Plastic”, în regia lui Theodor-Cristian Popescu (ARCUB). Distribuția: Bogdan Dumitrache, Cristina Toma, Istvan Teglas, Ciprian Nicula, Nicoleta Lefter / Ioana Mărcoiu

Sâmbătă: Și MOȘUL aleargă după Cai verzi pe pereți

Din seria târgurilor de Crăciun alternative, Cai verzi pe pereți își deschide atelierul pentru cei care mai caută încă un cadou deosebit. Participanți: Marele Deget Mare – decorațiuni și obiecte din textil; ana ban ana – ilustrație în original și printuri după originale de la Colorhood și Artefact Room / ana marchetanu – bijuterie.

Duminică: Mădălina Teler & Alina Turdean – Desired Constellation

Expoziția curatoriată de către Răzvan Ion poate fi văzută la creart până pe 7 ianuarie 2018.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0