fbpx

Banchiza Urbană: 18 – 24 iunie în București

Ne aflăm în săptămâna Sânzienelor, o săptămână plină de simboluri magice. În oraș, ca de obicei, diversitatea este cuvântul de ordine la capitolul evenimente. Mai jos, alegerile Banchizei.

Luni: Postindustrial: Zâne – lansare catalog expoziție & artist talk

E zi de întâlnire cu „Zâne” – un proiect fotografic semnat de Ioana Cîrlig și Marin Raica –, albumul expoziției și artiștii. La Rezidența Scena9, de la 19.00.

Marți: RETROcedările One World Romania

Marți, te invităm la un documentar din seria One World România. „Judecătoarea de instrucție”, regia Yves Hinant, Jean Libon, este în același timp un documentar amuzant și un film polițist. Proiecția are loc de la 20.00 în Sala Bolților de la ARCUB.

Miercuri: SO Meetups 05

Din seria întâlnirilor de networking „SO Meetups”, miercuri la Qreator by IQOS se vor pune sub lupă momentele de criză în Social Media. Invitați: Monica Jitariuc și Alexander Peyre Dutrey.

Joi: Proiecție documentar „Cutezătorii”

Un documentar independent în regia lui Tudor Botezatu, „Cutezătorii” este o plimbare printr-un București al meșteșugurilor pe cale de dispariție. O adevărată lume se conturează în micile ateliere de unde ies pălării, chei, ceasuri, pantofi reparați, dar mai ales povești. Proiecția are loc la MACAZ, de la 19.30.

Vineri: TCFC Showcase • Platforma Wolff

În cadrul Halelor Carol, Platforma Wolff ne invită la dans, într-un spațiu unde nu pot petrece mai mult de 75 de persoane. Vinerea aceasta la butoane vor fi cei de la that couch funk collective.

Sâmbătă: Se deschid cerurile de Sânziene

Devenit deja tradiție, evenimentul de celebrare a sărbătorii Sânzienelor organizat de A.R.C.E.N. în curtea interioară a Școlii Centrale, este prilej de împletit cununi și de reîntâlnire cu scrierile lui Mircea Eliade.

Duminică: Pietonale în Cartierul Creativ, ediția a II-a – Picnic Urban

E weekendul unui nou picnic urban organizat în Cartierul Creativ. O parte a străzii Schitu Măgureanu, de lângă Cișmigiu, se va închide spre a se deschide publicului ca loc de relaxare.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0