fbpx

Banchiza Urbană: 19 – 25 august în București

E luni și august în București. Suntem, ca de obicei, în căutare de evenimente, iar orașul nu se lasă rugat și ne invită prin grădini, parcuri, la expoziții și chiar să luăm trenul spre mare.

Luni: TAG YOUR Ideas: Robert Băjenaru x Clever

Începem săptămâna pe ritmuri de artă contemporană la Club Control. De această dată, în compania artistului Robert Băjenaru.

Marți: Întâlnire cu vecinii în grădina dintre bălți

Echipa Parcului Natural Văcărești lansează o întâlnire în mijlocul naturii pentru a discuta despre ce înseamnă Văcăreștiul pentru oraș. Și cum poate arăta viitorul.

Miercuri: Growing Cities | Filme Documentare în Grădină

Miercuri, pe înserat, avem ocazia de a vedea în aer liber un documentar la Grădina Botanică. ”Growing Cities” pune problema alimentației sănătoase și a posibilității grădinilor urbane.

Joi: Unzip Your Mind

La Qreator, avem ocazia, din 22 august până în 9 septembrie, să vedem o expoziție care documentează instalația IQOS World a artistului britanic Alex Chinneck prezentată în primăvară la Milano Design Week.

Vineri: Callosum

La Mobius Gallery suntem invitați să descoperim o expoziție de grup cu următorii protagoniști: Andreea Victoria Anghel, Hortensia Mi Kafchin, Keresztesi Botond, Lea Rasovszky, Anetta Mona Chisa & Lucia Tkáčová.

Sâmbătă: Arhitectură la malul mării: Constanța și Mamaia

Pentru sâmbătă, propunerea ar fi să luăm trenul spre Constanța în compania celor de la Asociația-Editura Istoria Artei pentru a descoperi dezvoltarea portului plus o serie de clădiri publice, hoteluri etc. semnate de arhitecți binecunoscuți.

Duminică: Cu bastonul prin București | ediția de vară

O plăcută redescoperire a orașului în compania ARCEN, ca în fiecare vară, de această dată în zona Parcelării Filipescu. Până în 8 septembrie.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0