fbpx

Banchiza Urbană: 19 – 25 noiembrie în București

Iarnă? Irelevant pentru toate concertele și evenimentele care ne așteaptă în oraș. Pregătiți-vă hainele groase, cizmele și curiozitatea. Un gând special pentru debutul proiectului B:MAD (București/Bucharest: Modernism Art Deco), sâmbătă la Palatul Telefoanelor –  o invitație deschisă de a explora, a privi, a fotografia şi a populariza stadiul curent al arhitecturii deco moderniste.

LuniMonday Morning Dance Classes

În caz că nu știți ce să faceți cu diminețile de luni, să dansați poate fi ceva ieșit din comun dar mai ales minunat. Coregrafa și dansatoarea Andreea Novac vă așteaptă la dans contemporan (Centrul Național al Dansului), până în 10 decembrie.

Marți: Concert Still Corners

Trupa londoneză Still Corners ne poate încălzi seara de marți, de la ora 20.00, în Control.

Miercuri: Aura Urziceanu&Big Band Radio – RadiRo 2018

Pentru un strop de magie în mjlocul săptămânii, încercați concertul Aurei Urziceanu & Big Band-ul Radio România de la Sala Auditorium a MNAR. De la 19.00.

Joi: Internetics Interactive Expo: VR, AR & Digital Installations

Fanilor VR, AR și instalații interactive li se vor deschide ușile Casei Dacia -The Institute Space până în 25 noiembrie. Ni se promite un cocktail de industrii creative plus tehnologie.

Vineri: Redeschidere Muzeul Victor Babeș

Parte a Muzeului Municipiului București, Muzeul Victor Babeș se redeschide propunând inclusiv o expoziție temporară care vizează un muzeu de istorie a medicinei.

Sâmbătă: 2 ani party / Apollo111 Barul

Vineri și sâmbătă sărbătorim doi ani de petreceri, teatru și momente frumoase la Apollo 111, în Palatul Universul.

Duminică: Zilele Filmului German #13

Cele mai noi producții germane din lumea filmului se văd până în 29 noiembrie la… Elvire Popesco.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0