fbpx

Banchiza Urbană: 2 – 8 octombrie în București

Octombrie, se știe, nu este o lună de stat prin casă, indiferent de gradele de afară. Încălzirea se face la festivaluri și cu alergat pe străzi, între două evenimente. Banchiza a făcut, în ritm alert, o selecție pentru noua săptămână bucureșteană.

Luni: Koudelka: Shooting Holy Land

Un film cu și despre fotografie despre cunoscutul fotograf Josef Koudelka poate fi văzut luni seara la Cinema Muzeul Țăranului. Proiecția se desfășoară în cadrul Bucharest Photofest.

Marți: Polska. Architecture (până în 29 octombrie)

Cele mai remarcabile proiecte ale arhitecturii contemporane poloneze (20) vor fi prezente în expoziția de la Palatul Suțu, al cărei vernisaj va avea loc pe 3 octombrie, la orele 19.00.

Miercuri: Gopo ReAnimation Night

În cadrul Anim’est, muzica, video mapping-ul și live drawing-ul se vor întâmpla miercuri seara la Expirat Halele Carol.

Joi: Loc. Școala de privit acasă (până în 8 octombrie)

Relația dintre zona socială și cea artistică sunt aduse în discuție printr-o serie de conferințe cu artiști care adoptă ca sursă de inspirație satul Șona. La Muzeul Țăranului Român.

Vineri: Noaptea Albă a Galeriilor

Ediția 2017 a Nopții Galeriilor va avea loc concomitent în București și în alte 11 orașe din țară. La București, printre multe alte vernisaje și expoziții, va avea loc la expoziția focus Petrila „O călătorie spre buricul pământului”, care poate fi văzută timp de o lună la Rezidența BRD Scena9.

Sâmbătă: All Stars For Outernational

Un eveniment despre oameni și muzică și, mai ales, despre festivalul Outernational, care are nevoie de ajutorul comunității pentru a supraviețui. La Kran.

Duminică: CALUL ALB. Scurtă istorie a urii (2017-1944)

Duminică, mergem la teatru la Point. Realizat de Ioana Păun, după un text de Smaranda Nicolau și o investigație jurnalistică de Laura Ștefănuț, spectacolul este un one woman show care tratează, printre altele, ura și manipularea.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0