fbpx

Banchiza Urbană: 2 august – 8 septembrie în București

Toamna începe în forță cu o săptămână bogată în evenimente. Festivalul „George Enescu” ne unește magic prin muzică, iar între concerte există expoziții foto, de design, festivaluri de film, de dans sau plimbări artistice prin vie. Cu un asemenea program, nu ne miră că la final de săptămână simțim nevoia unei porții de spirulină.

Luni: Festivalul Enescu

E o lună magică în oraș. La Sala Palatului, în fiecare seară, cele mai importante mari orchestre ale lumii, vor aduce „lumea în armonie”. Azi, London Symphony Orchestra, de la 20.00.

Marți: Reforma Photo Days 2

A doua ediție a festivalului de fotografie „Reforma Photo Days” ia pulsul fotografiei românești contemporane și ne propune întâlniri inedite prin galerii cu expoziții și autorii lor.

Miercuri: And Then We Danced – opening movie BIDFF 2019

Noua ediție a Bucharest International Dance Film Festival se va deschide cu o coproducție Suedia-Georgia-Franța din 2019, „And Then We Danced”, regia Levan Akin. La Cinema „Elvire Popesco”, de la 19.00.

Joi: EXPO – Geometrica nouă: obiecte, materiale, texturi

Designerul Dragoș Dogaru ne dă întâlnire cu designul său de produs și nu numai, într-o expoziție care va avea loc până în 12 septembrie la Galeria 15 Design – Hanul cu Tei.

Vineri: MAUVE Wine Experience III – Festival de muzică și film

O experiență deosebită în inima naturii, chiar în vie la Tohani. Vineri și sâmbătă cu muzică și proiecție de film, plimbări prin vie și veselie.

Sâmbătă: GREEEEEN Zine – launch and presentation – Bucharest

La Dispozitiv Books, sâmbătă se lansează GREEEEEN Zine. Curioși? Faceți o plimbare de după-amiază pe Strada Plantelor și veți afla.

Duminică: Spirulina in our daily life

Încă nu știți ce este spirulina și ce efecte benefice poate avea asupra organismului? Aflați duminică de la echipa Spinoa, începând cu 12.00, la Stucatura.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0