fbpx

Banchiza Urbană: 21 – 27 ianuarie în București

Pasiuni de 2019: oscilăm între mic-dejunuri creative, feluri artistice de a privi realitatea, filme și alimentație sănătoasă.

Luni: Atelier de caleidoscoape la Cărturești

Pare ceva de poveste, dar se întâmplă în realitate: la Cărturești Verona îți poți confecționa propriul caleidoscop. De la 19.00 la 21.00.

Marți: Windbell sau simularea Paradoxului / Claudiu LAZĂR

Marți avem întâlnire cu arta contemporană, la AnnArt Gallery – artistul Claudiu Lazăr propune un răspuns la întrebarea: „Dar dacă omul înlocuiește natura?”

Miercuri: Lansare „Freeman’s: cele mai bune texte noi texte despre putere”

Despre putere și super-puterile sale în literatură și în lume vom afla miercuri la Londohome, asistând la un dialog între scriitorul John Freeman și Luiza Vasiliu care se anunță savuros.

Joi: How We Look at Things

O expoziție curatoriată de Răzvan Ion care reunește artiști din România, Bulgaria și Austria. Our lives are shaped by the way we see things. We do not see the world through transparent glass, but through our own stained glass. La Atelier 030202.

Vineri: CreativeMornings Bucharest

Mic-dejun creativ, „CreativeMornings” ne propune o primă întâlnire în 2019 cu Horia-Roman Patapievici. De la 8.30 la Institutul Francez și Elvira Popescu.

Sâmbătă: LinoFilm – MR. GAGA

Film și dans la Linotip. De la 18.00 va avea loc proiecția filmului „Mr. Gaga”, povestea lui Ohad Naharin, o personalitate importantă a dansului modern.

Duminică: Vegan Garden Market #5

Mic regal detox de weekend în Centrul Vechi, unde avem ocazia să descoperim produse de la: Microferma ecologică Biodumbrava, Ecokult, Rawckers, MamaPan – Brutăria cu maia, Biofuture Carpathia, GO Greek, Veganzza, aRAWme, Naturio, Bioloi, Spinoa, Etică şi viitor, Unison Food & Yoga, Editura Sens, Veganie, Teahouse5.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0