fbpx

Banchiza Urbană: 22 – 28 octombrie în București

O săptămână care stă aproape complet sub semnul filmelor de festival grație Les Films de Cannes à Bucarest. Ceea ce nu înseamnă că nu mai dăm o tură și prin alte locuri… Unde? Citiți mai jos.

Luni: Made in RO: 100 de ani de branding românesc

Despre brandingul românesc din ultimul secol aflăm în cadrul proiectului „Made in RO: 100 de ani de branding românesc la București”, găzduit de spațiul AWE. Adaptive Work Environment. Până în 28 octombrie.

Marți: Eveniment Virgil Nemoianu | Dublă lansare de carte

O dublă lansare de carte și o prezență deosebită, marți, la Humanitas Cișmigiu: Virgil Nemoianu, unul dintre cei mai de seamă teoreticieni și critici literari ai noștri va fi prezent la lansarea celor două cărți: „Postmodernismul și identitățile culturale. Conflicte și coexistență” și „Arhipelag interior. Eseuri autobiografice. Simptome”.

Miercuri: Meet the new makers!

La Meșteshukar ButiQ urmează o seară de shopping și relaxare. Invitați made in RO: CHLOR, Climent Art, Fructos & PrajiturEla.

Joi: Pour qui fait-on le cinéma d’aujourd’hui?

Pentru cine mai facem filme astăzi? O întrebare la care vor încerca să răspundă cineaști francezi și români: Guillaume Nicloux, Andrei Ujică, Corneliu Porumboiu, Olivier Do Huu. La Librăria franceză Kyralina, într-o discuție moderată de Cristian Mungiu și Mirel Bran.

Vineri: Les Films de Cannes à Bucarest

Ultimul weekend al festivalului ne îmbie inclusiv cu cel mai recent film al lui Jean-Luc Godard, „Le Livre d’image”. De la 21.00, la Cinema „Elvira Popescu”.

Sâmbătă: One Night Gallery // Love Ioana Trușcă

Pentru noua lor afișare în public, One Night Gallery au invitat-o pe arhitecta și ilustratoarea Ioana Trușcă la Casa Dacia. E cazul să ne așteptăm la iepuri nebuni, supereroi și alte personaje.

Duminică: Forumul Tradițiilor Creative, ed. a II-a

În acest weekend, la The Ark ne reamintim importanța elementelor de patrimoniu cultural, material și imaterial pentru dezvoltarea locurilor, oamenilor și comunităților.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0