fbpx

Banchiza Urbană: 26 martie – 1 aprilie în București

Ne grăbim să prindem primăvara din urmă, așa că nu avem stare. Mergem la conferințe, la filme experimentale, la târguri tradiționale și petreceri neconvenționale.

Luni: Bubble Expo – Air Max Day 2018

O expoziție care ne va purta prin evoluția modelelor Nike Air Max va putea fi vizitată la Beans&Dots până la 1 aprilie.

Marți: SHARE Bucharest 2018

Forumul Internaţional de Arhitectură SHARE va reuni la București arhitecți europeni şi asiatici consacraţi care vor prezenta proiecte de design rezidențial, hotelier, pentru restaurante, puburi, spații de lucru și retail.

Miercuri: What is A European City?

Owen Hatherley, scriitor și jurnalist britanic, va dezbate miercuri, la New Europe College, începând cu ora 17.00, ideea de oraș european. Ce este, cum și unde se construiește un oraș european în secolul XXI? Este el superior orașelor non-europene?

Joi: Bucharest International Experimental Film Festival (BIEFF) 2018 

Săptămâna stă sub semnul unei noi ediții a BIEFF. Cel mai recent film al lui Bruno Dumont, care deschide festivalul, Jeannette, the Childhood of Joan of Arc, poate fi văzut și joi la Elvira Popescu, de la 18.30.

Vineri: Pamela Pampam PARTY w/ LANA & Julien

Cei de la Fix me a drink ne invită la un nou pop up party sub culorile Pamelei Pampam. Cocktailurile vor fi  botanice, iar la butoane se vor dezlănțui Lana Dumitru și Julien Britnic.

Sâmbătă: Târg de vinyluri Paradis Paradis

În weekend, la Apollo111 mergem să ne alegem vinyluri pentru invocarea primăverii.

Duminică: Târg de Florii

Ne petrecem duminica Floriilor printre meșteșugari, la MȚR, și târguim icoane, obiecte din lemn, ceramică, țesături, jucării, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0