fbpx

Banchiza Urbană: 3 – 9 decembrie în București

Nimic neobișnuit în aceasă perioadă a anului să ne zboare gândul la cadouri și vacanță. Până atunci avem în meniu: expoziții foto, filme portugheze, conferințe pe teme Art Deco și cafea.

Luni: ACSINTE.100

Doar astăzi și mâine se mai poate vedea la Casa Dacia o expoziție deosebită de fotografie. Fotografiile din colecția Costică Acsinte (de pe front, din Slobozia anilor1930-1968 etc.) sunt însoțite în cadrul evenimentului și de o componentă multimedia.

Marți: Conferințele B:MAD

În cadrul expoziției B:MAD (București: Modernism Art Deco) de la Palatul Telefoanelor, conf. dr. arh. Mihaela Criticos, coordonatorul științific al ghidului B:MAD va susține o conferință pe tema „Limbajul arhitecturii Art Deco”.

Miercuri: Zilele Filmului Portughez

Din 3 până în 5 decembrie la ARCUB Gabroveni se celebrează cultura și cinematografia portugheză prin trei proiecții de film cu intrare liberă.

Joi: CDFD: Deschis pentru Inventar – Vernisaj și expoziție foto

Joi avem întâlnire cu proiectele speciale ale Centrului de Fotografie Documentară. Pe scurt: 10 fotografi, 13 proiecte noi, 7 tipărituri într-o colecție de cărți de fotografie documentară și un scurtmetraj documentar. De la 18.30, la Rezidența Scena 9.

Vineri: Café Viena at Beans&Dots

Pentru a ajunge la Viena nu trebuie decât să închizi ochii și să bei o cafea la Beans&Dots. Între 5 și 11 decembrie.

Sâmbătă: Dichisar de iarnă

La Impact Hub Bucharest are loc în weekend o nouă ediție a târgului de handmade și design Dichisar la care vor participa peste 90 de expozanți.

Duminică: Arte în București 2018

În decembrie putem descoperi lucrările a peste 50 de artiști bucureșteni în cadrul evenimentului Arte în București, ediția 2018. Curatorul acestei ediții este criticul de artă și managerul cultural Călin Stegerean. Până în 19 decembrie.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0