fbpx

Banchiza Urbană: 3 – 9 iunie în București

E cu tarabe pline de cireșe și cu amintiri despre florile din coronițele ultimei zi de școală… Iar în oraș, acest iunie de-abia sosit e cu mini-festivaluri care închid străzi, pun muzică pe mal de lacuri ori ne invită la sirop cu sifon prin curți și grădini.

Luni: Noi sau adulții? 2030 începe acum!

O invitație pentru liceeni din partea Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, în parteneriat cu Rowmania, azi și mâine în Piața Universității, pentru a descoperi ce înseamnă dezvoltarea durabilă.

Marți: Out of the Box 2.0

Sneakers, personalizați de către creativii de la McCann, mâine de la 19.00.

Miercuri: Sunset Shorts: cinema de vară

S-a redeschis sezonul de filme văzute în aer liber la Fabrica Gastropub. În această săptămână, o serie de filme scurte de comedie.

Joi: Un sirop cu sifon în Curtea Școalei

S-a redeschis Curtea Școalei și ne întoarcem cu plăcere în curtea-grădină a casei de la numărul 8 pentru seri cu sirop cu sifon. Și nu numai… De la 16.00, zilnic.

Vineri: Atelierele Street Delivery Quinet

Poezia iese în stradă în acest an și pe Edgar Quinet, creând legături între oameni, dar și între stradă, porticul și curțile interioare ale Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Universitatea București. Până duminică.

Sâmbătă: The Fresh in The Garden – Playa Verde

Ne dăm întâlnire pe marginea lacului Străulești pentru muzică și voie bună. De la 14.00 la 23.00.

Duminică: Noaptea Privighetorilor București 2019

Cât de multă poezie poate fi în invitația Societății Ornitologice Române de a asculta privighetorile la Grădina Botanica? Aflăm duminică, începând cu orele 14.00.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0