fbpx

Banchiza Urbană: 6 – 12 august în București

E o săptămână în care Bucureștiul va fi mai mult muzical. Și asta pentru că, de vineri până duminică, ne vom reufigia pe umbrosul și veselul Domeniu Știrbey, la Buftea, la o nouă ediție Summer Well. Până atunci, există filme în parcuri, grădini îmbietoare și gânduri de vacanță.

Luni: Relaxare la Control

Pentru o săptămână reușită, relaxarea trebuie să înceapă de luni. Una dintre posibilități este veșnic tânăra și verde grădină a clubului Control. Astăzi, muzică bună pe terasă cu Iulian Morar.

Marți: O seară pierdută cu George Roșu

Decât o Revistă ne invită „să pierdem” o seară în compania ilustratorului George Roșu. La Impact Hub Bucharest, de la 19.00.

Miercuri: Ateliere creative în Zona Liberă Butic

Pentru că e încă vacanță, la Zona Liberă Butic, în Cișmigiu, miercuri se va ține un atelier de origami marca PlaYouth pentru copii.

Joi: CineParK – cinematograf în aer liber

Este ultima săptămână în care mai putem merge la filme în aer liber în Herăstrău. Putem profita până duminică, între 18:30 – 22:30.

Vineri: Night Picnic 2018

Începe Summer Well 2018 și prima seară este o invitație la picnic. În afară de Orchestra Simfonică București, vor concerta cei de la Rhye, iar accesul pe Domeniul Știrbey se face de la 18.00.

Sâmbătă: After Party with nicecream.fm

Rămânem în atmosfera Domeniului Știrbey și alegem să petrecem până dimineața la after-party în compania celor de la nicecream.fm.

Duminică: Cu bastonul prin București | ediția de vară

Se reiau plimbările cu bastonul prin București, alături de cei de la A.R.C.E.N. Până în 9 septembrie, în fiecare duminică, de la 18.00, se va cutreiera prin Cartierului Armenesc – str. Salcâmilor – str. Sf. Silvestru.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0