fbpx

Banchiza Urbană: 7 – 13 mai în București

Mai e o lună artistică a orașului. Art Safari scoate din nou arta în stradă chiar în centrul orașului, așa că va fi cam dificil să fugim de evenimente.

Luni: Festivalul Filmului European

Până în 13 mai, la București ne bucurăm de o selecție de filme europene alese pe sprânceană la ediția 22 a Festivalului Filmului European.

Marți: Licitația patrimoniului Eugen și Marga Barbu

Scriitorul Eugen Barbu și soția acestuia, nu mai puțin cunoscuta Marga Barbu, vor fi simbolic prezenți la Galeriile Artmark unde va avea loc o licitație de obiecte și documente inedite care le-au aparținut.

Miercuri: Vernisaj – Contact – by Cornel Lazia

Pasionații artei fotografice sunt invitați la vernisajul expoziției „Contact“, semnate Cornel Lazia, la Galeria Art Yourself.

Joi: Bucharest Coffee Festival 2018

Despre cafea și toate formele sale, la Bucharest Coffee Festival. Până în 13 mai, la Hanul Gabroveni.

Vineri: Istituto Marangoni Day of Display

Vineri, studenții români ai Istituto Marangoni – școala de fashion & design cu sedii la Milano, Paris, Londra și Florența – își vor prezenta lucrările și poveștile la Epoque Hotel Bucharest Relais & Châteaux.

Sâmbătă: Art Safari 2018

Unul dintre cele mai eclectice evenimente artistice ale anului, pavilionul de artă muzeală și contemporană Art Safari ne așteaptă în acest an în Piața George Enescu până în 20 mai.

Duminică: Tur ghidat în Cișmigiu

Plimbarea duminicală ne poate duce în Cișmigiu pentru a descoperi povești despre plante și vegetație.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0