fbpx

Banchiza Urbană: 9 – 15 septembrie în București

Nu că nu am fi ieșit în oraș vara, însă toamna ne copleșește deja cu tentații muzicale, cinematografice și alte delicatese. Noi ne-am făcut deja planul pentru săptămâna aceasta. Tu?

Luni: Film la înălțime

Profităm de vremea încă bună și mergem să vedem un film în aer liber, pe terasă, la Fabrica Gastropub, începând cu 21.00.

Marți: Concert la Enescu

Cum nu putem sta departe de Festivalul „George Enescu” zilele acestea, marți, de la 20.00, mergem la Sala Palatului pentru a asculta Orchestra Română de tineret.

Miercuri: Película – 4th Edition

Sărbătoarea culturii cinematografice latino-americane ne dă întâlnire la cea de-a patra ediție a festivalului Pelicula. Filme, petreceri, dans… Fiesta se mută la București.

Joi: DokStation Music Documentary Film Festival

Iubitori de muzică & film? Cea de-a patra ediție a festivalului DokStation ne oferă între 12 și 15 septembrie prilej de evadare în lumea filmelor și documentarelor cu și despre muzică.

Vineri: Traseu arh. Paul Smărăndescu

O plimbare prin urbe e mereu o idee bună, mai ales dacă aflăm ceva și despre istoria și arhitectura orașului. Începând cu 18.30.

Sâmbătă: Sieranevada – un proiect fotografic de Cristi Puiu

Pentru fanii filmelor lui Cristi Puiu și nu numai, un proiect fotografic legat de Sieranevada poate fi văzut sâmbătă la creart, începând cu 14.00, în cadrul PHOS Bucharest.

Duminică: Mezanin Market @Palatul Universul

Mezanin ne dă pentru a noua oară deja ocazia întâlnirii cu antreprenori locali și produsele lor.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0