fbpx

Bienala de Arhitectură de la Rotterdam. Call for projects

Cea de-a cincea ediţie a Bienalei Internaţionale de Arhitectură de la Rotterdam va fi organizată în jurul temei ‘Making City’. Arhitecţi, designeri, cercetători şi organizaţii culturale, alături de reprezentanţi ai autorităţilor locale din întreaga lume, sunt invitaţi să participe cu proiecte ce oferă răspunsuri inovatoare celor mai dificile provocări urbane ale zilelor noastre.

Concepută ca o bienală de cercetare, fiecare ediţie a IABR se bazează pe probleme sociale actuale şi este motivată de convingerea că arhitectura poate şi trebuie să contribuie la rezolvarea unora dintre cele mai complexe probleme cu care se confruntă societatea contemporană. Expoziţiile, publicaţiile, conferinţele şi seminariile organizate cu acest prilej asigură o platformă pentru schimburile dintre specialişti, autorităţi şi cetăţeni.

Înscrierile se pot face până pe 1 aprilie 2011 iar proiectele selectate vor fi expuse în cadrul expoziţiei Making City, organizate în luna aprilie a anului 2012, la Institului de Arhitectură Olandez.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0