fbpx

Bucharest KoolHunt 2012. Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri

Pe 14 iulie, Raluk.ro te invită să descoperi esenţa Bucureştiului cool, acea parte a oraşului care nu e de găsit în Centrul Istoric, dimpotrivă: coolhunterii plimbăreţi ai Raluk.ro ştiu pe unde sunt pitite localurile cele mai de soi şi pe 14 iulie eşti şi tu invitat să devii coolhunter pentru o noapte! Vei vizita cele mai cool localuri, vei primi GRATUIT în fiecare local cel mai bun preparat din meniu, si la final vei putea câştiga premiile KoolHunt!

Bucharest KoolHunt 2012. Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri

Bucharest KoolHunt 2012. Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri

14 iulie, 22:00-04:00 – Noaptea Alba a Localurilor Cool!

Pe 14 iulie, de la 22:00, Raluk.ro dă startul primei ediţii KoolHunt, o noapte în care cele mai cool localuri din Capitală – cafenele, ceainării, baruri, restaurante, toate selectate pe sprânceana de coolhunterii Raluk.ro – vor sta deschise până dimineaţa. Ele vor avea câte o ştampilă, prin care participanţii îşi vor putea contoriza localurile vizitate: încearcă ceva gratis din meniu, primesc o ştampilă şi la Marele Party Final câştigă premii în funcţie de numarul ştampilelor adunate.Traseul de localuri participante, ca şi preparatele (băutură/mâncare) oferite gratuit de ele în noaptea KoolHunt-ului, pot fi consultate pe pagina evenimentului, AICI.

ZONA AMUSE-BOUCHE: HOBBY CAFE, CAFFE TABIET (Avrig), CAFFE D’ARTHE, RESTAURANT XANADU, LENTE & CAFEA (Noua Sufragerie), LES OTTOMANS, EL TORITO

ZONA PLAT DE NUIT: CAFE VERONA, THE HARBOUR, GRADINA OAR, ZVON CAFE (Rosetti), THE EMBASSY, BOHEMIA TEA HOUSE, SERENDIPITY, LENTE & CAFEA, GRATARUL ROMANESC, TEA HOUSE, RAMAYANA CAFE

ZONA DESSERT A MINUIT: CHOCOLAT (Dorobanţi), TETE-A-TETE, OSTERIA GORGIA, RENDEZ-VOUS AMBIANCE (Floreasca), CEAINARIA TABIET, MADAME POGANY – MARELE PARTY FINAL (de la 1 a.m.)

Entry Level, Cool Amator sau Pro?

Deci pe 14 iulie, pregătiţi-vă sa rezistaţi până la ceas târziu în noapte, căci va fi una alba-n Capitală, de calibru must-party! Începeţi traseul KoolHunt din orice punct al Bucureştiului şi vizitaţi câte localuri doriţi… sau cât vă ţin picioarele! Fie că vă ţine adrenalina pe baricade toată noaptea, fie că bifaţi doar câteva localuri de pe traseu – că sunteţi coolhunteri aspiranţi (entry-level), în devenire (cool-amator) sau de cursă lungă (pro) – veţi intra în graţiile Raluk.ro, la petrecerea finală şi în concursurile nopţii albe!

Bucharest KoolHunt 2012. Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri

Recomandat de: Port.ro

Parteneri media: Romania Libera, Modista.ro, Academia Catavencu, Orasulm.eu, Igloo, Sapte Seri, Zile si Nopti, InOras.ro, HypeStreet, Modernism.ro, Kudika.ro, Tillate, UrbanThings Romania, Ele.ro.

Raluk.ro este website-ul nr. 1 de coolhunting în Bucureşti lansat în anul 2006. Raluk.ro are o echipa de 20 de coolhunteri şi critici de film şi de teatru care colindă Bucureştiul în căutare de noi evenimente, localuri şi spectacole interesante pentru cititorii sai, pe care le recenzează. La ora actuala, Raluk.ro se bucură de un număr de peste 4500 de vizitatori unici pe zi şi peste 600 de abonaţi la newsletterul său săptamanal.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0