fbpx

Carpete personalizate, de înaltă calitate și mereu curate de la Lindström

Carpetele sunt un element de design care atrage atenția: o cameră simplă poate fi adusă la viaţă cu ajutorul carpetelor individualizate. Serviciile de închiriere carpete reprezintă o soluţie simplă şi accesibilă care asigură un aspect plăcut în fiecare zi pentru companii și organizații.

Serviciile pentru carpete prezintă avantajul că asigură calitatea înaltă pe perioada întregului ciclu de folosire a carpetelor, din faza de personalizare design, până la livrare și curățare profesională. Gama Lindström include carpete de intrare, carpete ergonomice, carpete design. Opţiunile aproape nelimitate de design personalizat permit decoruri unice și ajută clienții să-și consolideze imaginea. Pentru maxim de funcţionalitate şi spectaculozitate, carpetele sunt disponibile în diferite culori şi forme, cu modele şi texte diverse, iar producția designului este la calitate maximă, la nivel de pixel.

Deoarece alegerea corectă a unei carpete necesită cunoștințe de design interior, clienții se bucură de sprijin, în selectarea culorilor potrivite şi finalizarea designului, de la departamentul de servicii pentru carpete Lindström. Echipa acționează ca un adevărat specialist în materie de carpete, deținând cunoştinţe extinse în ceea ce priveşte proiectarea şi alegerea carpetelor potrivite.

„Asigurăm atât producția modelelor personalizate, cât și curățarea carpetelor. Fiecare model de carpetă este produs în două exemplare, ceea ce permite clientului să aibă nonstop o carpetă curată pe podea – atunci când o carpetă este la curățat, este folosită cealaltă. De-a lungul timpului, am cules feedback din partea clienților și am aflat că unul dintre motivele principale pentru care companiile apelează la Lindström este calitatea continuua atat a serviciilor prestate cat si a carpetelor ” declară Luiza Neatu Customer Service Manager , Lindström Romania.

Colecţiile de carpete Lindström

În cea mai recentă colecţie Lindström se pot găsi modele noi, moderne, fiecare în câteva opţiuni de culori. Clienții pot alege de la modele inspirate din natură, cu sau fără flori, modele de inspirație orientală sau africană, dar și modele minimaliste sau cubiste în culori proaspete. Modelele acoperă preferințele individuale în trend, fiind oricând o alegere potrivită.

În același timp, aceste tipare sunt și un bun punct de pornire pentru idei creative personalizate. De exemplu, atunci când clienții găsesc un model care le place, dar doresc o culoare diferită, Lindström poate oferi acest lucru fără probleme. Evident, colecţia de carpete Lindström include diferite opţiuni și în ceea ce priveşte dimensiunile.

Carpetele de diferite forme permit combinarea funcţionalității şi a decorului într-un mod specific clientului. Acestea pot crea un decor foarte vioi, pot servi ca suport pentru comunicarea de brand sau pot ghida traficul. Carpetele design cu mesaj promoţional pot avea o lungime de până la 20 de metri, fiind adecvate pentru toate spaţiile care nu sunt compatibile cu serviciul de închiriere carpete, de exemplu sub mobilierul din sălile de conferinţă.

Serviciile Lindström pentru carpete asigură în permanență carpete curate şi elegante. Un model de carpetă bine ales, care rezistă în timp, poate face diferența între un proiect de succes și unul mediocru. Clienții pot crea propria carpetă design Lindström personalizată, prin intermediul instrumentului online care poate fi accesat aici: http://www.lindstromgroup.com/ro/servicii-domeniul-textilelor/service-carpete-inchiriere/lindstrom-livedesign/

Mai multe informații despre serviciile Lindström: http://www.lindstromgroup.com/ro/servicii-domeniul-textilelor/service-carpete-inchiriere/

Str. Drumul intre Tarlale nr 160-174, complex Apollo, cladire B3, sector 3, Bucuresti, Romania

Tel. +4031 80 58 150
Tel. +4031 41 00 399
Tel. +4037 27 46 204

office.romania@lindstromgroup.com

http://www.lindstromgroup.com/ro/

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0