fbpx

Câştigătorii concursului de Talent Scouting, BIFE 2012

Pe 12 septembrie, în prima zi a Târgului internaţional de mobilă BIFE 2012, au fost desemnaţi câştigătorii concursului de Talent Scouting organizat de BIFE şi Igloo media.

Decernarea premiilor a avut loc în Pavilionul C6 al Centrului expoziţional Romexpo, acolo unde, pe perioada târgului, vor putea fi vizionate în cadrul unei expoziţii cele 21 de proiecte nominalizate.

În cadrul galei de premiere au fost acordate 5 premii. Premiul 1, în ordinea punctajelor obţinute în urma jurizării a fost acordat proiectului MOREANA, realizat de Suciu Matei, Premiul 2 a fost acordat proiectului Masa fertilă, autori: Fleseriu Alexandru, Peter Eszter, iar Premiul 3 proiectului O masă pentru generaţii realizat de Bacanu Matei şi Gherman Tudor Alexandru. Premiile constau în excursii la târgurile de specialitate din Marea Britanie, Germania şi Italia şi abonamente pentru un an la revista Igloo habitat&arhitectură.

În afară de cele 3 premii a mai fost acordat un premiu de popularitate oferit proiectului BRANCH, autor: Zamfirescu Alexandra Georgia, care a fost votat pe pagina de Facebook cu cele mai multe like-uri din partea publicului şi un premiul special, acordat proiectului M+4S care a primit aprecierea juriului chiar dacă nu a respectat cu exactitate tema concursului – propunerea unui ansamblu format din MASĂ+6 SCAUNE.

Juriul a fost format din: arh. Şerban Ţigănaş, arh. Adrian Ciocăzanu, lect. dr. arh. Cristina Şerban, arh. Corvin Cristian, Camelia Şucu.

Punctajele obţinute de fiecare proiect în parte pot fi consultate în lista de mai jos:

Câştigătorii concursului de Talent Scouting, BIFE 2012

Proiectele nominalizate şi cele câştigătoare se găsesc şi aici.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0